Billetter og gavekort

Billetter købes her:
Alle billetter købes på Ticketmaster.dk og Billetten.dk, medmindre andet er oplyst. Billetter fra disse to sider kan også købes fysisk på Musikhusets kontor i åbningstiden.

Ved gyldigt ledsagerkort eller kørestolspladser kontaktes henholdsvis Ticketmaster eller Billetten – alt efter hvilken platform, billetten er sat til salg på:

Ticketmaster: 38 48 16 33
Billetten: 70 20 20 96

Musikhusets kontor – åbningstider:
Man-ons   : 9.00 – 15.00
Torsdag    : 9.00 – 17.00
Fredag      : 9.00 – 13.00

Billetsalg ved koncerter:
Der er altid salg af billetter ved indgangen – med mindre koncerten er udsolgt.

Vi modtager:
VISAkort, Mastercard, MobilePay og kontanter.

Rabatter:

Se under overskriften “Stjernekoncerter“.
Grupperabatter: Ring til os for muligheder.


Gavekort til Slagelse Musikhus & Badeanstalten:
Vi synes, at du har fortjent en nemmere måde at give en betydningsfuld og oplevelsesrig gave på! Det kan du nu – uanset om du har lyst til at troppe op og hilse på os, eller vil klare det nemt hjemme fra sofaen.

Vi udsteder nemlig gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer.

Salg sker blandt andet på Musikhusets kontor i åbningstiden, hvor vi lynhurtigt kan fikse dig husets gavekort. et flot plastikkort med tilhørende konto. Kortets konto kan nemt genopfyldes, så du også kan bruge det som dit personlige “festkort” til køb af billetter eller bajere i baren. Eller måske som et gavekort på et bestemt beløb eller et firma-kort til dine ansatte?

På Ticketmaster.dk kan du bestille både e-gavekort og fysiske gavekort. Husk at de kun er gældende til Ticketmasters arrangementer

Vi er godt i gang med vores overgang fra Ticketmaster til Billettens billetsystem. Derfor arbejder vi også på muligheden for at købe og benytte sig af gavekort online til arrangementer til salg på Billetten.dk.

Om det er koncerter med alt fra højaktuelle til upcoming artister, comedy eller foredrag, så kan du finde det hos os. Så er det pludselig ikke så svært at finde en gave, der falder i selv den mest kræsne fætters smag.

Vi glæder os til at se jer!


Siddepladser/ståpladser:
Hvis et arrangement sælges som ståpladser er det ikke tilladt at medbringe egne stole. Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertlokalet. Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal. Der vil som hovedregel ikke være tilgængelige stole ved stående arrangementer på Badeanstalten (se mere om handicap-tilgængelighed under ‘Værd at vide’)

Somme tider bliver stående koncerter dog lavet om til siddende – men ikke omvendt!

Flytning/aflysning af koncerter
:
Koncerter kan af og til blive flyttet fra den ene sal til den anden – afhængig af billetsalget. Vores søde personale vil vise gæsterne til rette på stedet, når man kommer.

Eventuelle aflysninger vil blive annonceret på hjemmesiden, Facebook og i den lokale presse hurtigst muligt ligesom vi personligt via mail/telefon eller lign. vil bestræbe os på at kontakte alle, der har købt billet, så man ikke kommer forgæves.

Buy My Ticket:
Er du forhindret i at komme til en koncert eller kigger du efter billetter til “udsolgte” arrangementer, så klik ind på Buy My Ticket. Der kan du både købe og sælge billetter. Advarsel: Køb ellers ikke billetter andre steder end de officielle salgssteder.

Stjernekoncerter:

Er du også én af dem, der elsker at blive overrasket og opleve ny musik? Så skulle du tage et kig på vores nøje udvalgte ‘stjernekoncerter‘.

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

8. februar 2023: Ginne Marker Trio Til februar besøger Ginne Marker Badeanstalten på en eksklusiv Trio Tour, hvor hun får selskab af to af Danmarks fineste musikere: Aske Jacoby og Johan Dalgaard.

8. marts 2023: 5 x Vuust Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. Nu kan du altså opleve fem af slagsen LIVE.

16. april 2023: Rockmusik For Børn Foråret spilles ind med et højenergisk og humoristisk ROCKSHOW for børn og deres voksne, hvor der bliver spillet rockmusik på højeste niveau i øjenhøjde med publikum.