Billetter

Billetter købes her:
Alle billetter købes på Ticketmaster.dk, medmindre andet er oplyst. Billetter kan også købes fysisk på Musikhusets kontor i åbningstiden.

Musikhusets kontor – åbningstider:
Man-ons   : 9.00 – 15.00
Torsdag    : 9.00 – 17.00
Fredag      : 9.00 – 13.00

Billetsalg ved koncerter:
Der er altid salg af billetter ved indgangen – med mindre koncerten er udsolgt. Billetgebyr i døren er min. 20,- kr. 

Vi modtager:
VISAkort, Mastercard, mobilepay og kontanter.
(vi modtager desværre ikke visa-elektron eller lignende)

Rabatter:

Se under overskriften “Stjernekoncerter”.
Grupperabatter: Ring til os for muligheder.

Gavekort:

Gavekort til Slagelse Musikhus & Badeanstalten

Vi synes, at du har fortjent en nemmere måde at give en betydningsfuld og oplevelsesrig gave på! Det kan du nu – uanset om du har lyst til at troppe op og hilse på os, eller vil klare det nemt hjemme fra sofaen.

Vi udsteder nemlig gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer. Salg sker på Musikhusets kontor i åbningstiden eller på Ticketmaster.dk, hvor du kan bestille både e-gavekort og fysiske gavekort. 

Om det er koncerter med alt fra højaktuelle til upcoming artister, comedy eller foredrag, så kan du finde det hos os. Så er det pludselig ikke så svært at finde en gave, der falder i selv den mest kræsne fætters smag.

Vi glæder os til at se jer!Siddepladser/ståpladser
Hvis et arrangement sælges som ståpladser er det ikke tilladt at medbringe egne stole. Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertlokalet. Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal. Der vil som hovedregel ikke være tilgængelige stole ved stående arrangementer på Badeanstalten (se mere om handicap-tilgængelighed under ‘Værd at vide’)

Somme tider bliver stående koncerter dog lavet om til siddende – men ikke omvendt!

Flytning/aflysning af koncerter
:
Koncerter kan af og til blive flyttet fra den ene sal til den anden – afhængig af billetsalget. Vores søde personale vil vise gæsterne til rette på stedet, når man kommer.

Eventuelle aflysninger vil blive annonceret på hjemmesiden, facebook og i den lokale presse hurtigst muligt ligesom vi personligt via mail/ telefon eller lign. vil bestræbe os på at kontakte alle, der har købt billet, så man ikke kommer forgæves.

Buy My Ticket:
Er du forhindret i at komme til en koncert eller kigger du efter billetter til “udsolgte” arrangementer, så klik ind på Buy My Ticket. Der kan du både købe og sælge billetter. Advarsel: Køb ellers ikke billetter andre steder end de officielle salgssteder – klik og se mere her! 

Stjernekoncerter:

Er du også én af dem, der elsker at blive overrasket og opleve ny musik? Så skulle du tage et kig på vores nøje udvalgte ‘stjernekoncerter’.

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

2. september 2022 Morild, We Are Among Storms, A Horrible Death To A Horrible Man, Late Night Venture En aften fyldt med mørke følelser og fed metal!

22. september 2022: Guldimund. En stemningsfyldt aften fyldt med lytterværdige tunes fra Guldimund.

6. oktober 2022: Baskery. Bondesson-søstrene er klar til at guide dig igennem en vild genre rejse.

3. november 2022: Kajsa Vala. Kajsa Vala er i sit rette element med sit 6-mand/kvinde-orkester.

10. november 2022: The Courettes. Eksplosiv rock med 60’er vibes, vi elsker det!