Billetter

Billetter købes her:
Alle billetter købes på Ticketmaster.dk, medmindre andet er oplyst. Billetter kan også købes fysisk på Musikhusets kontor i åbningstiden.

Musikhusets kontor – åbningstider:
Man-ons   : 9.00 – 15.00
Torsdag    : 9.00 – 17.00
Fredag      : 9.00 – 13.00

Billetsalg ved koncerter:
Der er altid salg af billetter ved indgangen – med mindre koncerten er udsolgt. Billetgebyr i døren er min. 20,- kr. 

Vi modtager:
VISAkort, mobilepay og kontanter.
(vi modtager desværre ikke visa-elektron, mastercard eller lignende)

Rabatter:

Se under overskriften “Stjernekoncerter”.
Grupperabatter: Ring til os for muligheder.

Gavekort:
Vi udsteder meget gerne gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer. Gavekort købes på Musikhusets kontor i åbningstiden. Forsalg sker ligeledes i Musikhusets administration i den almindelige åbningstid.

Siddepladser/ståpladser
Hvis et arrangement sælges som ståpladser er det ikke tilladt at medbringe egne stole. Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertlokalet. Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal. Der vil som hovedregel ikke være tilgængelige stole ved stående arrangementer på Badeanstalten (se mere om handicap-tilgængelighed under ‘Værd at vide’)

Somme tider bliver stående koncerter dog lavet om til siddende – men ikke omvendt!

Flytning/aflysning af koncerter
:
Koncerter kan af og til blive flyttet fra den ene sal til den anden – afhængig af billetsalget. Vores søde personale vil vise gæsterne til rette på stedet, når man kommer.

Eventuelle aflysninger vil blive annonceret på hjemmesiden, facebook og i den lokale presse hurtigst muligt ligesom vi personligt via mail/ telefon eller lign. vil bestræbe os på at kontakte alle, der har købt billet, så man ikke kommer forgæves.

Buy My Ticket:
Er du forhindret i at komme til en koncert eller kigger du efter billetter til “udsolgte” arrangementer, så klik ind på Buy My Ticket. Der kan du både købe og sælge billetter. Advarsel: Køb ellers ikke billetter andre steder end de officielle salgssteder – klik og se mere her! 

Stjernekoncerter:

Er du også én af dem, der elsker at blive overrasket og opleve ny musik? Så skulle du tage et kig på vores nøje udvalgte ‘stjernekoncerter’.

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

Stjernekoncerter i foråret 2020

02. april: Three For Silver: Forestil dig et Tom Waits-univers med mørk folk-blues-country og intens Balkan-style-gang- i-den på scenen. Så har du Three For Silver, Chefens Udvalgte!

18. april: Mias Musikalske Univers: “Kongen, der ikke kunne sove.” Oplev musikken med de helt små. En fortælling om at fylde sit liv med det, der i sandhed gør dig glad. F.eks. at hoppe i sengen i stedet for at sove! 

25. april:  AddisAbabaBand. Det er et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation.

02. maj: Partiet (S)Svensk partyreggae og skakbeat vildskabsmusik på Badeanstalten! Det skal opleves! 

16. maj: Mathias Heise & Basic Big Band. Et helt usædvanligt talent på mundharmonika bakket op af et velsvingende og velspillende bigband.