Billetter og gavekort

Billetter købes her:
Alle billetter købes på Ticketmaster.dk og Billetten.dk, medmindre andet er oplyst. Disse billetter kan også købes på Musikhusets kontor i åbningstiden.

Ved gyldigt ledsagerkort eller kørestolspladser kontaktes henholdsvis Ticketmaster eller Billetten – alt efter hvilken platform, billetten er sat til salg på:

Ticketmaster: 38 48 16 33
Billetten: 70 20 20 96

Musikhusets kontor – åbningstider:
Man-ons   : 9.00 – 15.00
Torsdag    : 9.00 – 17.00
Fredag      : 9.00 – 13.00

Billetsalg ved egne koncerter:
Der er altid salg af billetter til vores egne arrangementer ved indgangen – med mindre koncerten er udsolgt.

Vi modtager:
VISAkort, Mastercard, MobilePay og kontanter.

Rabatter:

Se “Stjernekoncerter” under “Værd at vide”.
Grupperabatter: Ring til os for muligheder.


Gavekort til Slagelse Musikhus & Badeanstalten:
Vi synes, at du har fortjent en nemmere måde at give en betydningsfuld og oplevelsesrig gave på! Det kan du nu – uanset om du har lyst til at troppe op og hilse på os, eller vil klare det nemt hjemme fra sofaen.

Vi udsteder nemlig gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer – desværre ikke vores udlejninger.

Fysisk gavekort:
Salg sker blandt andet på Musikhusets kontor i åbningstiden, hvor vi lynhurtigt kan fikse dig husets gavekort. Et flot plastikkort med tilhørende konto. Kortets konto kan nemt genopfyldes, så du også kan bruge det som dit personlige “festkort” til køb af billetter eller bajere i baren. Eller måske som et gavekort på et bestemt beløb eller et firma-kort til dine ansatte?

Online gavekort:
Du kan købe gavekort til vores arrangementer til salg på Billetten.dk ved at trykke på gaveikonet øverst på denne side.

Om det er koncerter med alt fra højaktuelle til upcoming artister, comedy eller foredrag, så kan du finde det hos os. Så er det pludselig ikke så svært at finde en gave, der falder i selv den mest kræsne fætters smag.


Siddepladser/ståpladser:
Hvis et arrangement sælges som ståpladser er det ikke tilladt at medbringe egne stole. Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertlokalet. Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal.

Somme tider bliver stående koncerter dog lavet om til siddende – men ikke omvendt!

Flytning/aflysning af koncerter
:
Koncerter kan af og til blive flyttet fra den ene sal til den anden – afhængig af billetsalget. Vores søde personale vil vise gæsterne til rette på stedet, når man kommer.

Eventuelle aflysninger vil blive annonceret på hjemmesiden, Facebook og i den lokale presse hurtigst muligt, ligesom vi personligt via mail/telefon eller lign. vil bestræbe os på at kontakte alle, der har købt billet, så man ikke kommer forgæves.

Ved flytning/aflysning tilbagebetales billetprisen, dog excl. gebyr.

Vi glæder os til at se jer!