Billetter og gavekort

Billetter købes her:
Alle billetter til Musikhusets arrangementer købes på Billetten.dk, medmindre andet er oplyst. Disse billetter kan også købes på Musikhusets kontor i åbningstiden. Billetter til eksterne arrangementer købes hos arrangøren.

Ledsagerkort:
Ved gyldigt ledsagerkort og ønske køb af ledsagerbillet kontaktes Billetten på: 70 20 20 96
Ved køb af kørestolsplads inkl. ledsagerplads udleveres 1 løs stol til arrangementet.

Musikhusets kontor – åbningstider:
Man-ons   : 9.00 – 15.00
Torsdag    : 9.00 – 17.00
Fredag      : 9.00 – 13.00

Billetsalg ved egne koncerter:
Der er altid salg af billetter til vores egne arrangementer ved indgangen – med mindre koncerten er udsolgt.

Vi modtager:
VISAkort, Mastercard, MobilePay og kontanter.

Rabatter:

Se “Stjernekoncerter” under “Værd at vide”.
Grupperabatter: Ring til os for muligheder.

Konkurrencer:
Vi afholder løbende konkurrencer på vores sociale medier og gennem vores nyhedsbrev – I er mere end velkomne til at deltage! Desværre oplever vi ind i mellem at falske profiler udgiver sig for at være os og udvælger vindere med krav om indtastning af betalingsinformationer. En god idé er altid at tjekke, om det er vores profil, der skriver – blandt andet, ved at trykke ind på den og tjekke hvor mange følgere og tidligere opslag, profilen har. Derudover beder vi aldrig om betalingsinformationer i forbindelse med konkurrencer.


Gavekort til Slagelse Musikhus & Badeanstalten:
Vi synes, at du har fortjent en nemmere måde at give en betydningsfuld og oplevelsesrig gave på! Det kan du nu – uanset om du har lyst til at troppe op og hilse på os, eller vil klare det nemt hjemme fra sofaen.

Vi udsteder nemlig gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer – desværre ikke vores udlejninger.

Fysisk gavekort:
Kan ikke bruges online – men på vores billetkontor.
Salg sker blandt andet på Musikhusets kontor i åbningstiden, hvor vi lynhurtigt kan fikse dig husets gavekort. Et flot plastikkort med tilhørende konto. Kortets konto kan nemt genopfyldes, så du også kan bruge det som dit personlige “festkort” til køb af billetter eller bajere i baren. Eller måske som et gavekort på et bestemt beløb eller et firma-kort til dine ansatte?

Online gavekort:
Kan bruges online.
Du kan købe gavekort til vores arrangementer til salg på Billetten.dk ved at trykke på gaveikonet øverst på denne side.

Om det er koncerter med alt fra højaktuelle til upcoming artister, comedy eller foredrag, så kan du finde det hos os. Så er det pludselig ikke så svært at finde en gave, der falder i selv den mest kræsne fætters smag.


Siddepladser/ståpladser:
Hvis et arrangement sælges som ståpladser er det ikke tilladt at medbringe egne stole. Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertlokalet. Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal.

Somme tider bliver stående koncerter dog lavet om til siddende – men ikke omvendt!

Flytning/aflysning af koncerter
:
Koncerter kan af og til blive flyttet fra den ene sal til den anden – afhængig af billetsalget. Vores søde personale vil vise gæsterne til rette på stedet, når man kommer.

Eventuelle aflysninger vil blive annonceret på hjemmesiden, Facebook og i den lokale presse hurtigst muligt, ligesom vi personligt via mail/telefon eller lign. vil bestræbe os på at kontakte alle, der har købt billet, så man ikke kommer forgæves.

Ved flytning/aflysning tilbagebetales billetprisen, dog excl. gebyr.

Vi glæder os til at se jer!