Badeanstalten

Badeanstalten er et rigtig flot og lækkert spillested for den rytmiske musik. Stedet har plads til ca. 80 siddende (ved caféborde) eller ca. 250 stående gæster og har en super dejlig intim stemning. Badeanstalten er både hjemmebane for den lokale musiker og er også stedet, hvor man hører de professionelle mindre koncerter. Det er også her verdensmusikken, jazzen og de fleste koncerter for børn foregår.Huset ligger lige ved siden af Slagelse Musikhus og har indgang for publikum fra Sdr. Stationsvej – 100 meter fra stationen. Niveaufri adgang for kørestole og barnevogne sker via Kunstnerindgangen i gården.

Handicapvenligt
For kørestolsbrugere eller gangbesværede er der adgang i terrænniveau via Kunstnerindgangen. Indenfor på Badeanstalten er indretningen niveaufri og med handicaptoilet. Da der er ikke er faste stolerækker, er der ikke særlige kørestols- eller handicappladser. Ved ankomst af store grupper med mange kørestole vil vi være glade for en advisering på forhånd – så løser vi det. Billetter købes via det almindelige billetsalg.
Der er to handicap P-pladser i Træskogården, umiddelbart udenfor Musikhuset og Badeanstalten. Vores søde personale er altid til rådighed, hvis der er spørgsmål.

 

Om stedet

5850 1070
Sdr. Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse