Udlejning

Vi er altid klar på at strikke et spændende arrangement sammen for dig og dit firma. Vores stemningsfulde rammer kan rumme alt fra møder, messer og events til fejringen af store som små festlige lejligheder!

 

Begge vores huse – både Slagelse Musikhus & Badeanstalten – kan lejes til møder, foredrag, konferencer, fester mv. midt i Slagelse by og tæt på offentlig transport og overnatningsmuligheder.

Husene bruges også til erhvervsarrangementer, hvor vi selvfølgelig sørger for forplejningen og gerne sammensætter helt unikke oplevelsesdage til dig og dine kollegaer.

En idé kunne også være at forkæle kunder og medarbejdere med en særlig koncertoplevelse inklusive spisning i forbindelse med et af vores mange koncertnavne i huset?

Vores huse

Musikhuset har som standard 408 siddepladser på stolerækker i biografopstilling, men kan ændres til venue med plads til 700 stående samt 84 siddende gæster. Derimellem er der alle muligheder for bordopstilling med langborde, runde borde eller lignende til særlige arrangementer – eller til events med spisning.

Derudover har vi en række mindre rum til f.eks. gruppearbejder i forbindelse med møder med skærme og projektorer. Der kan ligeledes sættes projektor op i den store sal.

Musikhuset har en indbydende foyer, der med stort lysindfald, bar, sofaer, stole og borde – og tilmed mulighed for en lille scene – også kan bruges til forskellige arrangementer.

Badeanstalten er Musikhusets nabo – den ”lille” og stemningsfulde sal med plads til 80 gæster siddende ved caféborde eller 250 stående gæster. Også den kan ændres til opstilling med lange borde med plads til op til 100 gæster. Der er ligeledes bar, scene og projektor.

Badeanstalten og Musikhuset har desuden eget AV udstyr til op til 200 personer – og professionelle teknikere tilknyttet, skulle der være behov for det.

Tilgængelighed

Begge steder har en god tilgængelighed for handicappede med adgang i terrænniveau og handicaptoiletter.

Kontakt for udlejning

Ring til os på tlf. 5850 1070 eller skriv en mail på musikhuset@slagelsemusikhus.dk, for at høre dine muligheder og få et godt tilbud på leje.