Værd at vide

Her kan du forhåbentligt finde svaret på alle dine spørgsmål. Mangler du information, så kontakt os endelig. 

Alle billetter til vores arrangementer købes på www.ticketmaster.dk.

Under hvert arrangement bliver du, ved at klikke på ‘Køb billet’, sendt videre til Ticketmaster og billetkøb.

Billetter kan også købes fysisk på Musikhusets kontor i åbningstiden.

For at gøre det nemt for dig at komme af med dit overtøj, er der til alle vores egne arrangementer indregnet fri og bemandet garderobe i billetprisen.

Dørene åbner altid én time før arrangementet starter, medmindre andet er angivet.

Kørestolspladser inkluderer en hjælperplads på en løs stol ved siden af – til siddende koncerter. Kørestolsbilletter købes som alle andre billetter. Ved arrrangementer med siddepladser er der et begrænset antal kørestolspladser (5 stk) – men kontakt os gerne, hvis der er behov for flere. Så ser vi, om vi kan løse det. Pt. har vi ikke særskilte kørestolspladser til ståkoncerter, men kørestolsbrugere vil få sin ledsager gratis med mod forevisning af ledsagerkort ved indgangen.

Andre handicappede, f.eks synshandicappede, som ikke har behov for en kørestolsplads, kan købe billet på Ticketmaster eller på Musikhusets kontor. Ved forevisning af ledsagerkort får ledsager en gratis billet ved siden af.  Der er ikke specielle pladser til “andre handicappede”, men hvis de er særlige behov til pladsen, prøver vi altid at imødekomme det.

Vi arbejder – også sammen med Ticketmaster – på at få en mere ”tilgængelig” billetkøbsordning, så handicappede ikke behøver at komme her personligt, men kan købe billetter på nettet, som alle andre.
Endelig arbejder vi på en løsning med ”omsorgspladser”, som er en stol til en ellers stående koncert. Er man f.eks. højgravid køber man en almindelig billet og derefter kan man reservere en stol via Musikhusets telefon i åbningstiden. Så stiller vi en frem med navn på.  Der vil være et begrænset antal stole – afhængig af antallet solgte billetter.

Vi gør opmærksom på, at har man en kørestolsbillet til et arrangement kræver det, at man selv medbringer og sidder i kørestolen
.
Vi opfordrer gæster i kørestol til at komme i god tid til alle arrangementer – så er det nemmest at komme til…

Før du køber din billet på Ticketmaster, kan du se, om det er sidde- eller ståpladser til arrangementet. Hvis et arrangement sælges som ståpladser, er det ikke tilladt at medbringe egne stole. Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertsalen.

Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal. Der vil som hovedregel ikke være tilgængelige stole ved stående arrangementer på Badeanstalten.

Det kan ske, at en stående koncert bliver lavet om til en siddende. Men aldrig omvendt!

Du sidder rigtig godt på alle pladserne i Musikhuset. Nedenfor kan du se oversigten over salen, når der er opstilling med stolerækker.

Rækkerne fra A-I er i gulvplan, række J-T er på de skrå pladser på tribunen og rækkerne U-Y er på balkon. Adgang til balkonen er via trappe i caféen.

Der er 5 kørestolspladser på gulv i højre side af salen. Adgang til huset er niveaufrit.


Gavekort til Slagelse Musikhus & Badeanstalten

Vi synes, at du har fortjent en nemmere måde at give en betydningsfuld og oplevelsesrig gave på! Det kan du nu – uanset om du har lyst til at troppe op og hilse på os, eller vil klare det nemt hjemme fra sofaen.

Vi udsteder nemlig gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer. Salg sker på Musikhusets kontor i åbningstiden eller på Ticketmaster.dk, hvor du kan bestille både e-gavekort og fysiske gavekort. 

Om det er koncerter med alt fra højaktuelle til upcoming artister, comedy eller foredrag, så kan du finde det hos os. Så er det pludselig ikke så svært at finde en gave, der falder i selv den mest kræsne fætters smag.

Vi glæder os til at se jer!

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden.

Oplev noget nyt til en stjernebillig pris 
Kom til 3 af vores udvalgte stjernekoncertet med dit stjernekort. En stjernekoncert er en udvalgt koncert, som vi gerne vil give flere publikummer en mulighed for at komme og se.
Det vil være koncerter med spændende nye orkestre eller børneorkestre. Alle vores udvalgte koncerter er med noget særligt på hjertet, og du sparer mindst 30-50% i forhold til den ordinære billetpris.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

2. september 2022 Morild, We Are Among Storms, A Horrible Death To A Horrible Man, Late Night Venture En aften fyldt med mørke følelser og fed metal!

22. september 2022: Guldimund. En stemningsfyldt aften fyldt med lytterværdige tunes fra Guldimund.

6. oktober 2022: Baskery. Bondesson-søstrene er klar til at guide dig igennem en vild genre rejse.

3. november 2022: Kajsa Vala. Kajsa Vala er i sit rette element med sit 6-mand/kvinde-orkester

10. november 2022: The Courettes. Eksplosiv rock med 60’er vibes, vi elsker det!

Begge husene kan lejes til møder, konferencer mv. og vi sørger selvfølgelig for forplejningen.

Ring til Sus på 58501070 (eller skriv på sutha@slagelsemusikhus.dk) og få et godt tilbud!

Selvfølgelig kan du det!

I Slagelse Musikhus & Badeanstalten har vi en række fantastiske, trofaste foreninger, der involverer sig frivilligt i vores huse.

Herunder Vægtløfterklubben AK ATLAS, Slagelse Hockeyklubs Støtteforening & Slagelse Gardens Venner. De slæber grej, stiller op, holder vagt, passer garderobe, checker billetter og står i baren. På den måde tjener de penge til deres foreninger. Når sæsonen er ovre, holder vi en ordentlig sommerfest for dem alle, og det er simpelthen så hyggeligt.

Udover foreninger har vi også en række frivilliggrupper, hvor alle kan være med. F.eks. ‘Musikværterne’, der er dem, der sørger for den bedste backstageservice og stemning for vores kunstenere. Herudover er en række frivillige fotografer også tilknyttet huset.

Natasha Grønlund, Musikvært.

Natasha Grønlund, Musikvært: “Det er fedt at være frivillig i Slagelse Musikhus fordi man bliver taget godt imod, man føler sig velkommen og værdsat. Der er garanti for gode oplevelser, plads til at udfolde sine skøre idéer og man får en masse spændende erfaring med sig på vejen.”

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan blive frivillig hos os, så kontakt Anette Borg på anbor@slagelsemusikhus.dk.

Musikhuset og Badeanstalten ligger knap 150 meter fra Slagelse Station. Det er den nærmeste busholdeplads for alle busser – både bybusser og regionalbusser. Togene mellem Slagelse & København samt Slagelse & Odense kører ca. med en halv times mellemrum.

Musikhusets hovedindgang vender ud mod p-pladsen i Træskogården.  Badeanstalten har hovedindgang ud mod Sdr. Stationsvej.
Der er 2 handicap P-pladser i Træskogården, umiddelbart udenfor Musikhuset og Badeanstalten – udfor Panorama Biografen, samt 1 handicap-plads ind mod Musikhusets hovedindgang.
Der skal forceres 2 x kantsten fra P-pladserne ved Panorama for at komme over vejen og hen til Musikhuset og Badeanstalten.

Udover parkering i Træskogården kan der også parkeres ved VestsjællandsCentret, der ligger 3 minutters gang fra Slagelse Musikhus.

I Slagelse By kan du spise lækkert, sundt og spændende på vores mange forskellige caféer og restauranter på de hyggelige torve rundt omkring i byen. Vi kan f.eks. anbefale Kok Amok i VestsjællandsCentret, som vi selv benytter til catering ved vores koncerter og udlejninger.

Load More