Værd at vide

Her kan du forhåbentligt finde svaret på alle dine spørgsmål. Mangler du information, så kontakt os endelig. 

Alle billetter til vores arrangementer købes på www.billetten.dk.

Under hvert arrangement bliver du, ved at klikke på ‘Køb billet’, sendt videre til Billetten og billetkøb.

Billetter kan også købes fysisk på Musikhusets kontor i åbningstiden.

For at gøre det nemt for dig at komme af med dit overtøj, er der til alle vores egne arrangementer indregnet garderobe i billetprisen.

Dørene åbner altid én time før arrangementet starter, medmindre andet er angivet.

Ved gyldigt ledsagerkort eller ønske om kørestolsplads (og du ikke kan vælge det på salsplanen ved køb af billet) kontaktes Billetten på: 70 20 20 96

Andre handicappede, f.eks. synshandicappede, som ikke har behov for en kørestolsplads, kan ligeledes købe billet via ovenstående telefonnr. Der er ikke specielle pladser til “andre handicappede”, men hvis de er særlige behov til pladsen, prøver vi altid at imødekomme det.

Ved arrangementer med siddepladser er der et begrænset antal kørestolspladser (5 stk.) – men kontakt os gerne, hvis der er behov for flere. Så ser vi, om vi kan løse det. Pt. har vi ikke særskilte kørestolspladser til ståkoncerter.

Vi gør opmærksom på, at har man en kørestolsbillet til et arrangement kræver det, at man selv medbringer og sidder i kørestolen.


Vi opfordrer gæster i kørestol til at komme i god tid til alle arrangementer – så er det nemmest at komme til.

Før du køber din billet på Billetten, kan du se, om det er sidde- eller ståpladser til arrangementet. Det er ikke tilladt at medbringe egne stole, og stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertsalen under stående koncerter.

Vi henviser derfor til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal. Der vil som hovedregel ikke være tilgængelige stole ved stående arrangementer på Badeanstalten.

Det kan ske, at en stående koncert bliver lavet om til en siddende. Men aldrig omvendt!

Du sidder rigtig godt på alle pladserne i Musikhuset. Nedenfor kan du se oversigten over salen, når der er opstilling med stolerækker.

Rækkerne fra A-I er i gulvplan, række J-T er på de skrå pladser på tribunen og rækkerne U-Y er på balkon. Adgang til balkonen er via trappe i caféen.

Der er 5 kørestolspladser på gulv i højre side af salen. Adgang til huset er niveaufrit.


Gavekort til Slagelse Musikhus & Badeanstalten:
Vi synes, at du har fortjent en nemmere måde at give en betydningsfuld og oplevelsesrig gave på! Det kan du nu – uanset om du har lyst til at troppe op og hilse på os, eller vil klare det nemt hjemme fra sofaen.

Vi udsteder nemlig gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer – desværre ikke vores udlejninger.

Fysisk gavekort:
Salg sker blandt andet på Musikhusets kontor i åbningstiden, hvor vi lynhurtigt kan fikse dig husets gavekort. Et flot plastikkort med tilhørende konto. Kortets konto kan nemt genopfyldes, så du også kan bruge det som dit personlige “festkort” til køb af billetter eller bajere i baren. Eller måske som et gavekort på et bestemt beløb eller et firma-kort til dine ansatte?

Dette kort kan kun bruges ved køb på vores billetkontor eller i baren.

Online gavekort:
Du kan købe gavekort til vores arrangementer til salg på Billetten.dk ved at trykke på gaveikonet øverst på denne side.

Om det er koncerter med alt fra højaktuelle til upcoming artister, comedy eller foredrag, så kan du finde det hos os. Så er det pludselig ikke så svært at finde en gave, der falder i selv den mest kræsne fætters smag.

Dette kort kan både bruges på vores billetkontor og online.

Vi glæder os til at se jer!

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden. Det vil sige at du får hele 3 koncerter for kun 150,- kr. og Stjernekortet har ingen udløbsdato.

Oplev noget nyt til en stjernebillig pris 
Kom til 3 af vores udvalgte stjernekoncertet med dit stjernekort. En stjernekoncert er en udvalgt koncert, som vi gerne vil give flere publikummer en mulighed for at komme og se.
Det vil være koncerter med spændende nye orkestre i alle genre eller børneorkestre. Alle vores udvalgte koncerter er med noget særligt på hjertet, og du sparer mindst 30-50% i forhold til den ordinære billetpris.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

26. januar 2024: Crown The Beast, Endarken, Helge
Drop alle hæmninger og nytårsløfter og kig ind til en aften med smæk på black/death/thrash metal.

18. februar 2024: Stine Michel med Den Lille Prins
Kvartetten med Stine Michel i front fremfører koncertfortællingen “Den Lille Prins”. En evigt aktuel fortælling om venskab, tro og håb.

24. februar 2024: New Things Live (MALU, ALVAH, GRETA)
Gør dig klar til en nyskabende musikalsk oplevelse, når New Things Live stolt kan præsentere MALU, Alvah og GRETA i 2024! Glæd dig til masser af frisk energi, kreativ nytænkning og frem for alt – en uovertruffen liveoplevelse.

20. april 2024: Meja (S)
Meja er nok stadig mest kendt for sit megahit “All ’bout the money”, der fik øjeblikkelig chart-succes i hele Europa, USA, Australien og Japan og blev en verdensomspændende landeplage.

24. maj 2024: Skryabin (UA)
Nu har du muligheden for at opleve den ukrainske sensation Skryabin på Badeanstalten i Slagelse, det bliver en aften du sent vil glemme.

Begge husene kan lejes til fester, møder, konferencer mv., og vi sørger selvfølgelig for forplejningen.

Ring til os på 5850 1070 eller skriv på musikhuset@slagelsemusikhus.dk og få et godt tilbud!

Selvfølgelig kan du det!

I Slagelse Musikhus & Badeanstalten har vi en række fantastiske, trofaste foreninger, der involverer sig frivilligt i vores huse.

Herunder Vægtløfterklubben AK ATLAS, Slagelse Hockeyklubs Støtteforening & Slagelse Gardens Venner. De slæber grej, stiller op, holder vagt, passer garderobe, checker billetter og står i baren. På den måde tjener de penge til deres foreninger. Når sæsonen er ovre, holder vi en ordentlig sommerfest for dem alle, og det er simpelthen så hyggeligt.

Udover foreninger har vi også en række frivilliggrupper, hvor alle kan være med. F.eks. ‘Musikværterne’, der er dem, der sørger for den bedste backstageservice og stemning for vores kunstenere. Herudover er en række frivillige fotografer også tilknyttet huset.

Natasha Grønlund, Musikvært.

Natasha Grønlund, Musikvært: “Det er fedt at være frivillig i Slagelse Musikhus fordi man bliver taget godt imod, man føler sig velkommen og værdsat. Der er garanti for gode oplevelser, plads til at udfolde sine skøre idéer og man får en masse spændende erfaring med sig på vejen.”

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan blive frivillig hos os, så kontakt Anette Borg på anbor@slagelsemusikhus.dk.

Musikhuset og Badeanstalten ligger knap 150 meter fra Slagelse Station. Det er den nærmeste busholdeplads for alle busser – både bybusser og regionalbusser. Togene mellem Slagelse & København samt Slagelse & Odense kører ca. med en halv times mellemrum.

Musikhusets hovedindgang vender ud mod p-pladsen i Træskogården.  Badeanstalten har hovedindgang ud mod Sdr. Stationsvej.
Der er 2 handicap P-pladser i Træskogården, umiddelbart udenfor Musikhuset og Badeanstalten – udfor Moviehouse Slagelse, samt 1 handicap-plads ind mod Musikhusets hovedindgang.
Der skal forceres 2 x kantsten fra P-pladserne ved Panorama for at komme over vejen og hen til Musikhuset og Badeanstalten.

Udover parkering i Træskogården kan der også parkeres ved VestsjællandsCentret, der ligger 3 minutters gang fra Slagelse Musikhus.

I Slagelse by kan du spise lækkert, sundt og spændende på vores mange forskellige caféer og restauranter på de hyggelige torve rundt omkring i byen. Alle sammen ligger i gåafstand fra både Musikhuset og Badeanstalten.

I Slagelse er der ligeledes flere muligheder for overnatning. Vi kan anbefale Hotel Lillevang, der ligger 2 km. fra Musikhuset.