H) Hvad er Stjernekoncerter?

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden.

Oplev noget nyt til en stjernebillig pris 
Kom til 3 af vores udvalgte stjernekoncertet med dit stjernekort. En stjernekoncert er en udvalgt koncert, som vi gerne vil give flere publikummer en mulighed for at komme og se.
Det vil være koncerter med spændende nye orkestre eller børneorkestre. Alle vores udvalgte koncerter er med noget særligt på hjertet, og du sparer mindst 30-50% i forhold til den ordinære billetpris.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

Stjernekoncerter i efteråret 2020 (indtilvidere)
29. august: Mias Musikalske Univers: “Kongen, der ikke kunne sove.” Oplev musikken med de helt små. En fortælling om at fylde sit liv med det, der i sandhed gør dig glad. F.eks. at hoppe i sengen i stedet for at sove! 

26. september: Wendy McNeill (CA/SE). Oplev Wendy McNeill, der oprindeligt kommer fra de canadiske prærier og medbringer sange, der kredser om hendes kærlighed til de åbne vidder, der hvor der er højt til himlen – og om den længsel det kan generere. Sangene er båret af historier om skæve eksistenser, myter om besjælede dyr og et folk-noir lydunivers bestående af inciterende loopet vokal, harmonika og guitar.

24. oktober:  AddisAbabaBand. Det er et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation.

13. november: Chris Grey & The BlueSpand. Mere funky bliver det altså bare ikke!

Leave a reply