H) Hvad er Stjernekoncerter?

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden.

Oplev noget nyt til en stjernebillig pris 
Kom til 3 af vores udvalgte stjernekoncertet med dit stjernekort. En stjernekoncert er en udvalgt koncert, som vi gerne vil give flere publikummer en mulighed for at komme og se.
Det vil være koncerter med spændende nye orkestre eller børneorkestre. Alle vores udvalgte koncerter er med noget særligt på hjertet, og du sparer mindst 30-50% i forhold til den ordinære billetpris.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

Stjernekoncerter i foråret og efteråret 2020 (indtilvidere)

02. maj: Partiet (S)Svensk partyreggae og skakbeat vildskabsmusik på Badeanstalten! Det skal opleves! Koncerten FLYTTES pga. coronavirus.


29. august : Mias Musikalske Univers: “Kongen, der ikke kunne sove.” Oplev musikken med de helt små. En fortælling om at fylde sit liv med det, der i sandhed gør dig glad. F.eks. at hoppe i sengen i stedet for at sove! 

16. maj: Mathias Heise & Basic Big Band. Et helt usædvanligt talent på mundharmonika bakket op af et velsvingende og velspillende bigband. 

24. oktober:  AddisAbabaBand. Det er et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation.

Leave a reply