H) Hvad er Stjernekoncerter?

Med vores populære stjernekort er der stor rabat at hente til et udvalg af vores koncerter.  Stjernekortet er et slags klippekort til tre stjernemærkede koncerter, og klippekortet koster kun 150,- kr. Du kan finde vores ‘Stjernekoncerter’ ved at søge i programmet på forsiden. Det vil sige at du får hele 3 koncerter for kun 150,- kr. og Stjernekortet har ingen udløbsdato.

Oplev noget nyt til en stjernebillig pris 
Kom til 3 af vores udvalgte stjernekoncertet med dit stjernekort. En stjernekoncert er en udvalgt koncert, som vi gerne vil give flere publikummer en mulighed for at komme og se.
Det vil være koncerter med spændende nye orkestre i alle genre eller børneorkestre. Alle vores udvalgte koncerter er med noget særligt på hjertet, og du sparer mindst 30-50% i forhold til den ordinære billetpris.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus’ kontor i den almindelige åbningstid. Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

26. januar 2024: Crown The Beast, Endarken, Helge
Drop alle hæmninger og nytårsløfter og kig ind til en aften med smæk på black/death/thrash metal.

18. februar 2024: Stine Michel med Den Lille Prins
Kvartetten med Stine Michel i front fremfører koncertfortællingen “Den Lille Prins”. En evigt aktuel fortælling om venskab, tro og håb.

24. februar 2024: New Things Live (MALU, ALVAH, GRETA)
Gør dig klar til en nyskabende musikalsk oplevelse, når New Things Live stolt kan præsentere MALU, Alvah og GRETA i 2024! Glæd dig til masser af frisk energi, kreativ nytænkning og frem for alt – en uovertruffen liveoplevelse.

20. april 2024: Meja (S)
Meja er nok stadig mest kendt for sit megahit “All ’bout the money”, der fik øjeblikkelig chart-succes i hele Europa, USA, Australien og Japan og blev en verdensomspændende landeplage.

24. maj 2024: Skryabin (UA)
Nu har du muligheden for at opleve den ukrainske sensation Skryabin på Badeanstalten i Slagelse, det bliver en aften du sent vil glemme.

Leave a reply