Sebastian Dorset “Ord!”

Det bliver noget ganske særligt, når Sebastian Dorset, dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennmsyrede morsomme mand, kommer på turné i foråret 2020 med oneman-showet ”Ord!”.

Selvfølgelig er der masser af andre komikere, der turnerer med ord, men det er første gang, Sebastian gør det, og han har en nærmest upassende kærlighed til sproget. Han elsker også at stå på en scene og høre folk klukke, fnise, hyle af latter, alt efter behov.
Nogle vil indvende, Sebastian godt kunne have lavet et show tidligere, men når man lever i et årti, hvor alle føler, de har et akut behov for at fortælle, hvis de spist en avokado, siddet ved en pool eller har stået i kø, så bliver det svært at konkurrere om opmærksomheden.
Derfor har Sebastian ventet, til han havde for mange ord i sig, til at holde dem inde.
Så ”Ord!” kommer ud i foråret 2020 – og ordene kommer til at flyde på Badeanstalten, når Sebastian Dorset for første gang gæster Slagelse.
Man kan roligt sige, det bliver det bedst forberedte one man-show i dansk stand-up historie, og et show fuld af overraskelser. For Sebastian Dorset har optrådt med ord altid, men nu har han fået nok, og synes vi skal tænke lidt mere, end vi snakker. Ikke nødvendigvis tænke i tyve år, men bare et par minutter.

Sebastian Dorsets ‘Ord!” er et show til: mennesker, der er ligeglade med modeluner, tv-tid og følgere på instagram, men gerne vil høre, hvad en af landets skarpeste komikere mener, det er vigtigst at grine af i 2020.

Praktiske oplysninger

18. januar 2020 kl. 20.00
Én time før showet
Sdr. Stationsvej 3-5