Ester Brohus & Knud Møller

Efter mange år som gode venner, naboer og musikalske fortrolige, tager Ester Brohus og Knud Møller i efteråret 2024 på ny på duo tour landet over. Første tour med de to venner var fantastisk, og det lå ligesom i kortene, at denne konstellation godt kunne gå hen at blive en tradition. Stemningen på scenen og bag kulisserne var fantastisk, og det gav de to garvede musikere blod på tanden.

Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde ”Hej Jeg hedder Ester”. Siden har de været hinandens gode venner. Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer til, og pladen høstede hele tre Grammys. Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… De har sågar været med til at stifte en musikforening i Hedensted.

Repertoiret denne aften kommer til at bestå af nyere sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil og lune humør.

Tags:

Praktiske oplysninger

30. oktober 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumr. siddepladser.