BASSFEST 2024

BASSFEST 2024 – En aften i Basshimlen!

 

Bassguden inviterer til et brag af en fest, når han åbner dørene til Slagelse Musikhus d. 13. april:

Der var engang en lyd, en mystisk og fortryllende lille lyd, der kunne høres i midten af byen Slagelse. Den var ikke som nogen anden lyd, der nogensinde var hørt før.

Lyden nåede op i himlen, hvor en gud mærkede lyden snige sig ind på ham. Guden mærkede hvordan musikken fyldte ham op med en følelse af glæde og samhørighed.

Denne gud blev en passioneret bassgud, og hans mission var at sprede kærligheden til bassmusikken og forbinde mennesker gennem dens magiske rytmer. Der blev planlagt at afholde en fest, hvor bassmusikken ville være i centrum. Bassguden ønskede at skabe en uforglemmelig aften fyldt med knæklys, trappemusik og en elektrisk atmosfære, der ville efterlade alle deltagerne i ekstase. De døbte festen “BASSFEST.”

Heldigvis var festens placering ideel, da den blev afholdt ved banebyen i Slagelse, lige ved bus- og togstationen, så alle kunne komme nemt og bekvemt til uden at skulle bekymre sig om biltransport.

Mange skeptikere rådede imod at gennemføre festen. De blev mødt med tusindvis af dårlige undskyldninger og advarsler om, at “det kan man ikke i Slagelse.” Men det lille team lod sig ikke afskrække. De troede på deres vision og var fast besluttede på at skabe noget fantastisk.

Uanset om folk kunne deltage på aftenen eller ej, opfordrede bassguden og hans team alle til at støtte festen. De opfordrede folk til at like, dele og give deres mening om projektet. For dem betød det mere end noget andet at vide, at de havde støtte fra lokalsamfundet.

Således begyndte et eventyr af bassmusik, kærlighed og dedikation i hjertet af Slagelse. Lyden, der engang blev hørt så svagt, ville nu runge ud i en magisk symfoni af basstoner. Bassguden og hans team var fast besluttede på at skabe en aften, der ville efterlade et uudsletteligt aftryk i Slagelses musikhistorie. Og sådan begyndte rejsen til BASSFEST, hvor passionen for bassmusik ville samle mennesker og skabe uforglemmelige minder.

 

De vildeste bassartister sætter dansegulvet i gang. Hampenberg og Yepha er klar til at få jer til at Skub Til Taget, for derefter at få jer til at Stamp On The Ground med Italobrothers. Deres energi og internationale charme vil få alle til at svinge basarmen.

Når den danske DJ og producer Hampenberg sætter gang i festen med den legendariske Yepha, står det på vilde hits i EDM-genren. Det bliver et show i nostalgiens tegn, når Hampenberg og Yepha sætter ild under de mange bangers. Med singlen “Skub til taget”, der solgte guld, kommer det til at brage løs indenfor musikhusets vægge. Med sine melodiske undergrundsbeats gjorde Morten Hampenberg og Yepha det igen i 2011 hvor de solgte guld med hittet “Det stikker helt af”.

ItaloBrothers har siden 2005 lagt Skandinavien ned med numre som This is Nightlife og My Life is a Party. I 2009 releasede de så monsterhittet “Stamp On The Ground”, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. Hittet har pt. 60 mill. views på youtube. Med ItaloBrothers er der dømt fest på dansegulvet.

Deltag i fællesskabet d. 13.04.24. fra kl. 19-23. Det bliver en oplevelse, der tager dig helt op i skyerne!

Vi ses i Basshimlen!

 

Yderligere info: www.asunited.dk

*OBS* festen er 16+

Praktiske oplysninger

13. april 2024 kl. 19.00
Én time før show
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Dette er en udlejning - vi sælger ikke billetter til dette arrangement på Musikhusets billetkontor eller med gavekort. Arrangør: AS United