Slagelse Teater

Slagelse Teater er et topmoderne og nyistandsat teater med 612 pladser. Det er ejet af Slagelse Kommune. Fonden Slagelse Musikhus har forpagtet Slagelse Teater og varetager al udlejning, drift og administration.

Slagelse Teater er hjemmebane for Vestsjællands Teaterkreds. Foreningen er den lokale, store udbyder af turnerende professionelt teater og arrangerer 30-40 forestillinger om året – se mere om Vestsjællands Teaterkreds her: www.teaterkreds.dk. Amatørscenen Musicalscenen er også en af de faste brugere af Slagelse Teater.  Se mere om Musical Scenen her.

For leje af Slagelse Teater

Kontakt Susanne Thaulov på 58501070 eller sutha@slagelsemusikhus.dk for priser og muligheder.

Programmet for Vestsjællands Teaterkreds

Vil du se programmet for teateret, så kik her. Vær opmærksom på, at Slagelse Musikhus & Badeanstalten også afholder udvalgte arrangementer og koncerter på Slagelse Teater. Tjek derfor altid, hvilket venue showet foregår på, når du booker dine billetter.

Adgang

Der er to indgange til teatret  – både fra Herrestræde og fra P-pladsen bag teatret på Oehlenschlägersgade.

Tilgængelighed

Der er adgang i til teatret i terrænniveau og der kan etableres kørestolspladser i salen.  Kontakt altid arrangøren, da antallet er pladser er begrænset.
Der er handicaptoilet, elevator til caféen i ”kælderniveau” og der er teleslynge i salen. Der er to handicap p-pladser på p-pladsen bag teatret.

Parkering

Den store p-plads, H.P. Hansens Plads, ligger ca. 250 meter fra Slagelse Teater.

Andre praktiske forhold

Der er to bemandede garderober  – én ved hver indgang. Overtøj må ikke tages med ind i salen – eller på balkonen. Garderoben koster 20,- og er betjent af vores søde hjælpere fra Slagelse Hockeyklubs Venner.

Teaterbar og spisning

Der er to barer i Slagelse Teater – én i foyeren og én i caféen under foyeren. Der er adgang via trappe eller elevator til caféen.
Hvis der er spisning i forbindelse med et arrangement, foregår dette også i caféen.

Kok Amok er forpagter i begge barerne og bestillinger på mad m.v. modtages på tlf. nr. 4270 5640.
Telefontiderne er (tirsdag og torsdag fra 13-16) Mailadresse til bestilling samt spørgsmål er: teaterbaren@kok-amok.dk. Se også Slagelse Teaterbarens facebook  – klik her. 

Om stedet

5850 1070
Herrestræde 9