D) Tilgængelighed & kørestolsbilletter

Kørestolspladser inkluderer en hjælperplads på en løs stol ved siden af – til siddende koncerter. Kørestolsbilletter købes som alle andre billetter. Ved arrrangementer med siddepladser er der et begrænset antal kørestolspladser (5 stk) – men kontakt os gerne, hvis der er behov for flere. Så ser vi, om vi kan løse det. Pt. har vi ikke særskilte kørestolspladser til ståkoncerter, men kørestolsbrugere vil få sin ledsager gratis med mod forevisning af ledsagerkort ved indgangen.

Andre handicappede, f.eks synshandicappede, som ikke har behov for en kørestolsplads, kan købe billet på Ticketmaster eller på Musikhusets kontor. Ved forevisning af ledsagerkort får ledsager en gratis billet ved siden af.  Der er ikke specielle pladser til “andre handicappede”, men hvis de er særlige behov til pladsen, prøver vi altid at imødekomme det.

Vi arbejder – også sammen med Ticketmaster – på at få en mere ”tilgængelig” billetkøbsordning, så handicappede ikke behøver at komme her personligt, men kan købe billetter på nettet, som alle andre.
Endelig arbejder vi på en løsning med ”omsorgspladser”, som er en stol til en ellers stående koncert. Er man f.eks. højgravid køber man en almindelig billet og derefter kan man reservere en stol via Musikhusets telefon i åbningstiden. Så stiller vi en frem med navn på.  Der vil være et begrænset antal stole – afhængig af antallet solgte billetter.

Vi gør opmærksom på, at har man en kørestolsbillet til et arrangement kræver det, at man selv medbringer og sidder i kørestolen
.
Vi opfordrer gæster i kørestol til at komme i god tid til alle arrangementer – så er det nemmest at komme til…

Leave a reply