J) Kan jeg blive frivillig?

Selvfølgelig kan du det!

I Slagelse Musikhus & Badeanstalten har vi en række fantastiske, trofaste foreninger, der involverer sig frivilligt i vores huse.

Herunder Vægtløfterklubben AK ATLAS, Slagelse Hockeyklubs Støtteforening & Slagelse Gardens Venner. De slæber grej, stiller op, holder vagt, passer garderobe, checker billetter og står i baren. På den måde tjener de penge til deres foreninger. Når sæsonen er ovre, holder vi en ordentlig sommerfest for dem alle, og det er simpelthen så hyggeligt.

Udover foreninger har vi også en række frivilliggrupper, hvor alle kan være med. F.eks. ‘Musikværterne’, der er dem, der sørger for den bedste backstageservice og stemning for vores kunstenere. Herudover er en række frivillige fotografer også tilknyttet huset.

Natasha Grønlund, Musikvært.

Natasha Grønlund, Musikvært: “Det er fedt at være frivillig i Slagelse Musikhus fordi man bliver taget godt imod, man føler sig velkommen og værdsat. Der er garanti for gode oplevelser, plads til at udfolde sine skøre idéer og man får en masse spændende erfaring med sig på vejen.”

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan blive frivillig hos os, så kontakt Anette Borg på anbor@slagelsemusikhus.dk.

Leave a reply