Three For Silver (USA)

Vi indrømmer det blankt: Denne amerikanske trio er noget af det, chefen i Musikhuset er helt vild med, så vi kalder gerne Three For Silver én af “Chefens Udvalgte”. “Chefens Udvalgte” plejer at være dét, vi kalder en ”smal” koncert, men vi lover også en oplevelse i særklasse – noget, du ikke kender og sikkert slet ikke havde tænkt på at komme og høre. Men tag chancen og kom alligevel. Forvent altid super kvalitet og en garanti for en fed aften – denne gang i internationalt selskab – og forvent at du går smilende hjem. Men hvad kan du forvente af Three For Silver – forestil dig et Tom Waits-univers med mørk folk-blues-country og intens Balkan-style-gang- i-den på scenen.

Three For Silver er en akustisk amerikansk trio bestående af Lucas Warford (vokal), Willo Sertain (vokal og akkordion) & Corwin Zekley (violin/mandolin). Er det folk? Devil Swing? Mystisk americana? Uanset hvad, du vil kalde dette lille kollektiv fra Portland, har de Three For Silver allerede opnået et rygte som et af de mest originale acts. Trioen har netop afsluttet indspilningen af sit dobbeltalbum, “Red Moon + Blue Ruin”, og på Europa-touren vil vi opleve både det spritnye materiale, gamle favorit og et par helt særlige overraskelser!

Bonus info:
Bandet har udgivet 3 albums og var på deres første Europatour i 2018 og har siden spillet over 200 koncerter i Europa på forskellige festivaller og spillesteder. Og de bliver inviteret til at komme igen! Tilbage – men aldrig de samme. Sådan er det med Three For Silver.
Se mere om bandet her: http://threeforsilver.com/about/

Tags:

Praktiske oplysninger

18. november 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser / Stjernekoncert