Superloader + support: Bad Fuel

Ny single fra Superloader-maskinen

Det danske hard-rockband, Superloader, stikker dybt med deres kommende single “Leaving You, Leaving Me”. Den ringer genlyd af 70’ernes hårde rock samtidig med at bære tydeligt præg af både grunge og stoner-rock – alt imens at lytteren holdes fast, og i jerngreb, af fremtrædende melodiske roller og hooks for at fastslå at Superloader ikke er et band hvis veje vil skilles med ideen om de store scener og endnu større publikummer rundt om i verden.

“Leaving You, Leaving Me” præsenterer på den ene side et mere råt og fandenivoldsk band end nogensinde før med Superloaders hårdtslående firmandskonstellation der ikke ligger skjul på at ville frem i verden – som et damplokomotiv i fuld fart, kun lige akkurat i kontakt med skinnerne, for at nå frem i tide. På den anden side, og gennem en følelsesmæssig oprigtig og ærlig vokalpræstation, hamrer sangen fast med syvtommersøm at livet er én lang rutsjebanetur på godt og ondt – og når man rammer bunden, vil man til tider finde sig selv uden andre muligheder end at fortsætte nedad, igennem det helvede som man kigger ind i, kun for at komme ud på den anden side og på den ene eller andet måde komme tilbage på sporet. Superloader sætter en ære i at hylde idolerne og bands som The Darkness, Foo Fighters og Queens Of The The Stone Age – som bandet udtaler: “Song For The Dead (QOTSA) har været en kæmpe inspirationskilde igennem skriveprocessen og produktionen af vores kommende single, selvom at “Leaving You, Leaving Me” i højeste grad er en sang til de levende og dem der gerne vil leve deres liv fuldt ud”.

De fire Superloadere er: Bjørn Billy Poulsen – leadvokal, rytmeguitar (X Black City), Ander Kjølholm – bas, kor (X VOLBEAT), Nicolaj René Jensen – leadguitar, kor (X The Rambling Vibes) og Kristian “Rikardo” Buch – trommer, kor (X Blå Nætter, Melanie Ivy). Siden bandets seneste udgivelse med det sigende navn “EP 2” (EP1 januar 2023, EP 2 marts 2023), har Superloader haft fokus på at skære bandets lyd yderligere ind til benet, skrevet nyt materiale og generelt udviklet processerne omkring sangskrivning og produktion som et band, ud fra perspektivet fra et live band.

Superloader udfordrer med “Leaving You, Leaving Me” ansigtet på et klassisk rockband, samt de dertil hørende og typiske temaer til genren under paraplyen “sex, drugs and rock’n’roll”. Dette nærmest mytiske udtryk bør snarere omskrives til “love, trust and comfort to the soul” i denne sammenhæng. Som bandet siger: “vi vil virkelig gerne opfordre og inspirere alle til at være ærlige over for sig selv først og fremmest, og følge deres hjerter, det er vel sådan set rockens sjæl i 2023!”.

Siden transformationen til firmandskonstellation i 2022, har Superloader spillet en bred vifte af koncerter i lande som Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Holland. For nuværende planlægger bandet koncerter i foråret og sommeren 2024, samt nye singler i kølvandet på “Leaving You, Leaving Me”.

Tags:

Praktiske oplysninger

21. september 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser