Strawberry Slaughterhouse (J-DAG)

Glædelig jul og godt Tub’år… med Strawberry Slaughterhouse!

Det er J-dag og et af 90’ernes mest interessante danske rockbands er tilbage – det skal fejres!

Strawberry Slaughterhouse er klar til at præsentere Badeanstaltens tørstige publikum for en gedigen rockfest til J-dag d. 3. november.

Vi vil så gerne have jer med, så billetten koster kun 50,- og med den følger en juleøl. To fluer med ét smæk!

Strawberry Slaugtherhouse, der eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to albums og optrådte bl.a. 2 gange på Roskilde Festival. Alle singler blev “Ugens uundgåelige” på P3. De blev Grammy nomineret, spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet. De turnerede flittigt Europa tyndt bl. a. som support for Volbeat.

Bandet havde i sin tid stor mediebevågenhed, og ikke mindst en masse dedikerede og trofaste fans. 

Og mon ikke endnu flere tilslutter sig fanskaren efter en festlig aften i Slagelse?

Strawberry Slaughterhouse har brugt det sidste par år på at lege sammen i studie og i øvelokale og derfor vil der muligvis blive luftet et par nye numre side om side med numre fra de to albumudgivelser ‘Teenage Torturechamber’ (1995) og ‘Suck and the art of surviving suburbia’ (1997).

 

‘Forever Dumb’:

Strawberry Slaughterhouse startede i virkeligheden som et filmprojekt. De to venner, forsanger Karsten og Stoikopf, havde i sinde at lave en film og et soundtrack om et fiktivt rockband i protest mod hele grunge-bølgen og den ”weltschmerz”, den forherligede. Musikken til filmen skulle indeholde elementer fra stort set alle sub-genrer siden punken slog igennem. Filmen blev dog aldrig til noget, og de startede i stedet et band med de numre de havde skrevet til filmen. Stoikopf fungerede som 5. medlem og tekstforfatter.

De tre tilbageværende medlemmer af Strawberry Slaughterhouse, Karsten, Caspar og Henrik, har gennem alle årene forblevet venner og fremover kommer de altså til at se endnu mere til hinanden, da en ny udgivelse ”Heart of Cheapness” er i støbeskeen. Første single ”PleasureCrusing” kan høres her:

 

Fakta om bandet:

Karsten (vokal/guitar) flyttede i 1999 til Australien. Dybt nedtrykt over EuroDance-bølgen, der herskede på det tidspunkt. Spillede ca. 600 jobs med duoen Jay Factor overalt i landet. Flyttede i 2003 til LA for at overtage Caz’ rolle som rytmeguitarist i gruppen HorrorPops. Spillede flere USA og Europa turneer, bl.a som support for Offspring, før han returnerede til DK et par år senere. Har siden spillet og udgivet album med Vomit Supreme, The New Heartaches og senest SuperCharger hvor han fortsat er bassist. Supercharger har de seneste år turneret Europa tyndt og arbejder pt. med næste albumudgivelse.

Caspar (guitar/vokal) Spillede siden i Chosen Few, Knallert og HorrorPops, men fravalgte senere musikken i en årrække, for at hellige sig job i TV- og filmbranchen. Har bl.a. arbejdet som klipper på dansk tv, samt på videoer fra fx L.O.C., D-A-D, MC Clemens, Lucy Love, Bikstok Røgsystem, Volbeat, Nekromantix og HorrorPops. .

Henrik (trommer) har spillet med HorrorPops, der udgav tre albums på amerikanske Epitaph Records. Flyttede til USA i 2003 og med base i LA turnerede HorrorPops i US, EU, JPN, AUS, CAN, MEX i perioden 2003 – 2012. Turneret som stand-in trommeslager for The Brains (CAN) og The 69 Cats (US/FIN). Ud over musikken har Henrik indspillet plader og lavet musikvideoer for bands som Nekromantix (US/DK), The Chop Tops (US), Hola Ghost (DK), Stillborn (SE) m.fl.

Anders Vestergaard: (Keys) Spillet med Bik Stok Røgsystem og Bass And Trouble

Mads Dammann: (Bass) Har udgivet 2 albums og div singler med bandet ”The Hitchcocks” fra 2007 til 2010.

De turnerede flittigt Europa tyndt bl. a. som support for Volbeat

Tags:

Praktiske oplysninger

3. november 2023 kl. 21.00
Én time før koncerten

Særlig info

Ståpladser. Gratis juleøl skænkes fra kl. 20:59, hvor sneen falder.