STØJ! præsenterer USSEL

Med et unægteligt nærvær og tårnhøj intensitet på scenen, var sommeren 2023 en imponerende milepæl for USSEL, hvor han optrådte på Slagelse Sommerlyd og andre festivaler som Roskilde Festival, Syd For Solen og Smukfest.

Efter at have sejret i Karrierekanonen 2022 har USSEL’s karriere nemlig oplevet stor fremdrift, kulminerende i hans sang “Datter Af Dæmoner,” der blev udråbt som Ugens Uundgåelige på P3 og nu også er en del af det debutalbum, som han præsenterer på turnéen. Publikum kan forvente en emotionel rejse gennem albummet, der udforsker temaer som angst, kærlighedens uforudsigelighed og ungdommens udfordringer.

Efteråret 2023 markerede frigivelsen af USSEL’s debutalbum “ENGLE & BLAA MAERKER”, en masse radioafspilninger af diverse hits – og nu er tiden kommet til at dykke dybere ind i den fremadstormende artists tankevækkende musikunivers.

Den 21. november vil USSEL sammen med sit faste band skabe en koncertoplevelse med både ‘ENGLE & BLAA MAERKER’ samt endnu ikke udgivne sange fra det kommende album “Jeg Vil Ikke Vide Du Findes”. Første single herfra, ‘Die For Me’ udkom 1. marts 2024.

Dette markerer starten på et nyt kapitel i USSEL’s musikalske rejse og lover en fortsat udforskning af den grænsesøgende lyd og udfordring af pop-musikken i Danmark.

Vil du ikke misse fremtidige STØJ!-koncerter? Så følg med på Instagram.

Tags:

Praktiske oplysninger

21. november 2024 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 5

Særlig info

Ståpladser