STØJ! præsenterer: Thor Farlov + support: Karl Farlov og Max Felix

OBS: Showtidspunktet er ændret for aftenen. Vi er nemlig så heldige at få support på aftenen i form af Max Felix og Karl Farlov!

Tidsplanen er som følger:

19:00 – Dørene åbner

20:00 – Support (Max Felix + Karl Farlov)

21:00 – Thor Farlov

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Efter et udsolgt Store Vega og en pakket sommer i vente på flere danske festivaler annoncerer Thor Farlov nu en efterårstour!

Mindre end 24 timer efter, Thor Farlov satte billetterne til salg til sin Lille VEGA koncert den 4. maj, kunne der meldes udsolgt. Grundet den massive efterspørgsel har den anmelderroste ex-Cityboi nu rykkede koncerten op i Store VEGA som også gik udsolgt. Next up: STØJ! d. 27. oktober 💥

”Jeg skruer tempoet op i 2023 – sætter farver på! ’Solen Op’ taler til festen og dem der stadig er på gulvet, selvom klokken er blevet alt for mange. Jeg håber den vil være med til at skabe nye minder, som et soundtrack til nattelivet.”

Sådan fortalte Thor Farlov, da han 3. februar sendte sin nye single, ‘Solen Op’ på gaden. Inspirationskilderne har i høj grad været R&B og hiphop tilsat Farlovs umiskendelige talent for at skrive fængende popmelodier. Så kom og dans solen op med os på ægte STØJ!-manér!

Inspirationskilderne har i høj grad været R&B og hiphop tilsat Farlovs umiskendelige talent for at skrive fængende popmelodier. Men som de fleste Thor Farlov-sange hurtigt vil afsløre, er han ikke en artist, der lader sig begrænse – og på ’Italien’, går han helt nye, musikalske veje og sangen emmer af medrivende disco house, mens det ene fængende hook overtager det andet. Thor Farlov har skrevet og indspillet den nye single med et decideret A-hold i dansk musik bestående af Jens Ole McCoy, Carl Barsk, Samuel Ledet, Bastian Berthelsen og Rob & Jenne.

Han har funklende anmelderstjerner i bagagen fra Soundvenue, Gaffa og Politikken, som cementerede hans tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd og Thor Farlov har lovet, at der er mere på vej fra ham i 2023! Indtil sangene rammer gaden, kan man købe billetter til efterårskoncerterne på bill.et/thorfarlov.

Tags:

Praktiske oplysninger

27. oktober 2023 kl. 19.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 5