STØJ! præsenterer: Tessa + support: SHOKO

Program:

20.00 Dørene åbner

20.30 SHOKO

21.00 TESSA

 

STØJ! har trukket de helt tunge kanoner frem og inviterer indenfor til en kæmpe fest i byens Musikhus!

Denne gang med Tessa, der blandt andet er blevet kaldt:

“Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år”. Sådan lyder ordene fra Orgi-E (Suspekt) om det nye urban-stjerneskud Tessa, der på rekordtid har taget hele Danmark med storm!

I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter udgav Tessa debutsinglen ’Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts!

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 137 millioner streams på diverse streamingtjenester, +200.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister. Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

I 2023 har Tessa allerede udgivet to singler i særdeles godt selskab. I januar udkom ’Betalt’ bestående af Lamin og Benny Jamz som gæsterappere. Dernæst udkom Tessa’s seneste single ‘Hustle & Kærlighed’ med besøg af Icekiid og Kesi. Denne single er mere festlig og groovy end man før har set Tessa, som normalt kendetegnes for hendes kontakte, hårdtslående flow og uforglemmelige catchphrases.

Efter udsolgte koncerter i K.B. Hallen og Aarhus Congress Center i oktober 2021, er Tessa nu klar til at tage på sin første headliner-turné rundt i hele landet.

SHOKO:

Gør klar til at fordybe dig i den eksplosive verden af SHOKO, Danmarks næste sensationelle nye artist, der er klar til at redefinere musikscenen. Den talentfulde dansk persiske upcoming artist henter inspiration fra legendariske artister som f.eks. Eminem, og kanaliserer et tidløst humoristisk og flabet udtryk, der kommer til live i hendes egen unikke kunstneriske vision. SHOKO’s lækre mix af hip/hop, pop, og R&B i genskabelse af 00’ernes energiske lydbillede , der fyldes ud med hendes direkte tilgang og voluminøse vokal, er en transformativ kraft, der i sandheden er i stand til at dele vandende.

Tags:

Praktiske oplysninger

11. november 2023 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.