STØJ! præsenterer: Pind, Josie Amadonna og såforsatan

De hurtige har måske allerede opdaget, at vi har fornøjelsen af at være del af Pinds største turné til dato…

Meeen vi spicer det hele lidt ekstra op – det fortjener I!

Derfor har vi tilføjet to af de varmeste nye artister, DK har præsteret… Josie Amadonna og såforsatan.

Og dermed er STØJ! afsender på dét, der kommer til at blive (endnu) en legendarisk koncertaften:

“Selv da de bukkede, stod der stadig folk og hoppede, selvom musikken var stoppet.” skrev GAFFA senest i deres 6-stjernede liveanmeldelse af Pind koncerten på SPOT Festival, hvor han væltede en propfyldt Store Sal i Musikhuset Aarhus.

Med det nye album ’LOTUS’ samt hits som ’Indlæg’ og ’Plastic’ i ryggen er Pind klar til stolt at bære STØJ!-mærket og faklen i form af høj energi og fællesskabsstemning, vi husker fra tidligere STØJ!-events.

Pind udtaler “Jeg glæder mig urimeligt meget”, og det samme gør vi!

Pind er  nemlig en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. På albummet ’LOTUS’ inviterer Pind os ind i sit helt unikke lyriske univers, der har taget form via egne oplevelser og observationer. Med sine unikke produktioner og tekster, skabte Pind en særlig rød tråd på albummet, som giver lytterne, der virkelig spidser øre, mulighed for at opsnappe skarpe detaljer og referencer.

 

Josie Amadonna:

Josie Amadonna har cementeret sig som én af de absolut mest lovende kvindelige rappere på den danske musikscene.

På kort tid har hun bevist, at hun er en artist man skal holde skarpt øje med. Det ene øjeblik synger hun laidback med sin forførende stemme, mens det næste, skruer hun tempoet op med spydige raplinjer. Dette kombineret med en energisk lyd, som giver anledning til fest, farver og STØJ!

’Der blev lagt mange følelser i Amadonnas selvsikre pralerap – ikke fordi hun selv på noget tidspunkt virkede i tvivl om sin storhed, men rettere fordi der fandeme ikke var nogen i publikum, der skulle tro, at Amadonna var noget mindre end dansk hiphops nye monark. Det var en magtdemonstration af den slags, der gør, at man sent glemmer navnet Josie Amadonna.’ – UHØRT Festival

 

såforsatan:

”Fra et moment med spoken word i bedste tilrøgede jazzhouse-stil til hostesaft-narkostisk Soundcloud-rap, så transcenderer Såforsatan sin egen genre. (…) Med endnu et sæt øre til at lade sig forblænde kan jeg også skrive under på foreløbige delkonklusioner om, at Såforsatan er i sin helt egen liga – tekstuelt, musikalsk og ikke mindst in concert.” – GAFFA *****

såforsatan kickstartede sin karriere under første corona-lockdown og på trods af de svære betingelser, sikrede hans selvudleverende lyrik og intense livepræstationer ham sejren i Karrierekanonen 2020 og flere hits i rotation.

’Ligesom i mine sange, vil jeg udfordre og gøre plads til det skæve, flabede, sårbare og det uforudsigelige. Jeg vil vise uforbeholdent hvem jeg er som artist og få publikum til at sige ’så for satan!’, mens du spytter øllen ud i forbavselse.” udtaler såforsatan aka Sofus Bryld Staunæs.

Live er såforsatan nemlig et overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Flankeret af et velspillende band med trommer, guitar og trompet er såforsatans koncerter en rå energiudladning, hvor der bliver givet plads til at råbe stemmen væk, fælde tårer og danse i mørket i ægte STØJ!-stil.

Tags:

Praktiske oplysninger

17. december 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5