STØJ! præsenterer: Lamin + support: MAS

Lamin indtager velfortjent plads på rapscenen og annoncerer koncerter i foråret

“Hva’ ved du om Lams?”

AT HAN SPILLER PÅ BADEANSTALTEN D. 23. FEBRUAR

STØJ! præsenterer dig nemlig for ingen mindre end:

Lamin aka Lams

En af rapscenens nyeste, og mest innovative navne. Bare i september har han udgivet banger-albummet “Kronisk Skeptisk”, optrådt til P3 Guld og vundet Talentprisen.

Med andre ord har 2022 hidtil været Lamins absolutte højdepunkt i karrieren.

Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års album udgivelse “Hva ved de om Lams”. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en “Ny Agenda”, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.

2022 har hidtil været Lamins absolutte højdepunkt i karrieren. Det første halvår blev skudt i gang med den tunge og kompromisløse “Æstetisk”, der blev udnævnt til P3’s Uundgåelige. Han fulgte op med “Window”, der ligeledes strøg i A-rotation, og er blevet et stort live nummer. Herefter udkom “Vågen” med Artigeardit, der i skrivende stund har placeret sig som et top 10 hit på Spotifys Top 50. Allersenest har Lamin udgivet sit største hit (baseret på chart placeringer), “Gode Dage, Gode Drinks”. Singlen udkom som forløber for det nye album, “Kronisk Skeptisk”.

På livescenen har Lamin ligeledes haft et forrygende år, der har budt på talrige koncerter, hvor særligt det udsolgte Store VEGA og koncerten på Roskilde Festival skal fremhæves. Begge koncerter er blevet rost til skyerne af flere medier.

Lamin har netop udsendt sit 2. studiealbum, “Kronisk Skeptisk”. Lamin er en meget reflekterende og velovervejet person, der gerne stopper op og mærker efter før han træffer afgørende beslutninger. Den tilnærmelsesvist perfektionistiske rapper, ligger ligeledes meget energi i overvejelserne omkring sine værker. Koncepter, titler, visualitet mv. ‘Kronisk Skeptisk’ indkapsler fortællingen på albummet, og er meget sigende for øjebliksbilledet i Lamins liv. Et liv med skole, blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden, og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand.

 

Support: MAS

MAS har lagt en skarp plan for resten af sit 2022. Et halvår der kickstartede med singlen ”Langt Fra”, der udkom d. 12. august. På nummeret nærmer sig at få realiseret sin drøm om at slå igennem som artist. Drømmen der startede i hans forældres kælder, virker pludseligt ikke så fjern. Det er MAS’ tur til at træde ud i rampelyset. Senest har han udgivet singlen ”Ovenpaa” i samarbejde med Thor Farlov, der lå nr. 1 på playlisten New Music Friday og peakede som nr. 24 på Top-50 charten på Spotify. Derudover blev den valgt som Voice Choice på The Voice, Ugens PowerHit på Radio ABC og har fået rotation hos Radio ANR. MAS er nu også klar til at vise, hvor dygtig en liveartist han er tidligt i karrieren. Publikum kan se frem til at opleve MAS live, når han spiller op til STØJ!-fest inden Lamin d. 23. februar.

Tags:

Praktiske oplysninger

23. februar 2023 kl. 20.00
Én halvtime før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5