STØJ! LIVE 2024 præsenterer Emil Stabil, Dos Santos, Dayyani, ØNDI, Dahlin

2024 er året, hvor STØJ! FOR FØRSTE GANG i samarbejde med Tuborg præsenterer årets éndags upcoming festival under navnet “STØJ! LIVE” 🔥

Det bliver en festdag i Musikhuset med bartilbud – lounge – mad – 6 artister – DJ – spil – og flere overraskelser to come… til en god pris!

Vi glæder os til at præsentere en række koncerter, der sætter ild til Musikhusets scene med alt fra musikalitet til velkendte hits til bragende power og tilstedeværelse! Vi har nemlig nøje udvalgt spændende, aktuelle og på samme tid hypede upcoming artister, vi vurderer vil give jer en dag, I sent glemmer.

Dørene åbner kl. 15:00.

Don’t miss out – billetterne koster 200,- og med i hatten får du:

🔴 Koncerter med 5 fremadstormende artister, DJ + 1 overraskelse, vi deler senere!
🔴 Uden- og indendørs loungeområde med aktiviteter, bar og madbod
🔴 En Kronenbourg Blanc 1664 øl (også mulighed for alkoholfri version)
🔴 Bemandet garderobe
🔴 Gebyr

 

Tak til alle vores sponsorer, der har gjort det muligt at holde billetprisen på 200 kr.

TuborgH.P. Christensen & SønnerHJ GruppenHRS TeknikSkel.dkAdvodanSpar Nord SlagelseBorch Textile GroupAtlantiaAutohallenOdin EngineeringKok AmokBagger Låse & AlarmSlagelse VinkompagniGeorg BergMusholm Ferie, Sport & Konference –  EV Bolig

 

Du kan blandt andet opleve…

 

EMIL STABIL:

Emil Stabil har spillet på flere af de største nordiske festivaler, som den legendariske koncert på Arena – Roskilde Festival, Island Airwaves, Smukfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Grøn Koncert og under bæltet. Emil Stabil har vundet priser for bedste nye navn og årets hit og fået tre DMA- nomineringer og seriøs airplay og været på tour i hele Skandinavien.

Han skrev historie, da han som den første rapper i Danmark gik nummer #1 på Spotify med en international feature, og blev hængende i toppen i flere måneder med platinhittet ”En Sang” feat. Gucci Mane.

Hits som “Er Det En Fugl” og “Swimmingpool” banede vejen for Emil Stabil og siden har han, med usædvanlig træfsikkerhed, ramt hitlisterne med hver eneste udgivelse.

Sidste single: ”Boom Boom Boom”, som er blevet guldcertificeret, røg i toprotation på P3.

På med danskeskoene og smør stemmen. Der er dømt mødepligt på floor, når Emil Stabil byder op til dans.

 

DAYYANI

Bag sangerinden, sangskriveren og produceren, DAYYANI, findes Isabella Dayyani fra Aarhus. Med en musikalsk tyngde man sjældent ser i mainstream popmusik, byder hun på alt fra højenergiske popsmaskere i bedste Y2K-stil, til mere følelsesladede og indadskuende sider af sig selv. DAYYANI er en af de artister, som har noget på hjerte og ikke er bange for at eksperimentere og udvikle sin lyd, hvilket også er en af grundene til, at hun i 2024 har cementeret sig som et af de absolut mest spændende og lovende navne på den danske popscene.

To år på landevejen med indiepop bandet Ganger, synes at have været den perfekte kravlegård for DAYYANI, der i 2023 udgav sin EP, ’Pretty In Defense’. I løbet af sit syv tracks lange forløb, bevæger den sig på tværs af divaenergi for fuld skrue og glimt i øjet, til mere eftertænksomme sange, som f.eks. ’Blink Twice’. Indenfor et år er både denne, samt DAYYANIs single ’Nobody Kills Me Like You Do’ blevet P3’s Uundgåelige. Ingen nem bedrift, men bevæbnet med breakbeats, klub elementer og iørefaldende popomkvæd, fortsætter DAYYANImed at imponere og udfordre musikbranchen, med lyden af en ny generation.

På livefronten leverer DAYYANI et formidabelt og energisk show, der uundgåeligt sætter gang i festen. Det beviste hun blandt andet i 2022, hvor hun spillede et hav af shows inklusiv Reeperbahn Festival og Roskilde Festival, hvor Soundvenue blandt andet kvitterede med disse fine ord: “en dragende introduktion til en af landets mest lovende, unge popmusikere.”

I 2024 udkommer DAYYANIs længe ventede debutalbum, hvorfra singlen ’Nobody Kills Me Like You Do’ kan høres på streamingtjenester allerede nu.

 

ØNDI

ØNDI er en kraftfuld fusion af ungdommelig punkenergi, generations bevidst humor og kompromisløse produktioner, der skaber en unik og inkluderende liveoplevelse, der er blevet anbefalet og refereret til på tværs af branchen.

Frontmand Tobias Bjergs karismatiske tilstedeværelse fører publikum ind i et rum af ungdommelig selvdyrkelse, hvor ØNDI udfordrer reglerne på den danske musikscene. Hvor mange andre højenergiske liveartister lægger op til mosh-pits og voldsomme live shows, appellerer ØNDI til at festen skal være for alle, og lægger i stedet op til inklusion og dans.

Det unge band blev dannet i 2021 med drømmen om et projekt, der kunne udfordre og afprøve alt. Deres lyd, der blev etableret på deres debut-EP ‘COPY PASTE’, bevæger sig mellem elektronisk pop og industriel punk, og skabte bølger i den danske undergrund. De har siden da skabt en pakke nye sange som får debut på scenerne i 2024, som trækker inspiration fra mere dansable genrer som bass-house og punk-pop.

ØNDI skyder nu deres popstjerneenergi på vejene og indtager scener på tværs af landet og de er parate til at influere publikum med deres karakteristiske charme og efterlade et snert af tinnitus i ørerne og kærlighed i kroppen på dem, der oplever deres intense og eksplosive liveoptrædener.

 

DOS SANTOS

Det 22-årige talent tager sambaens filosofi – farverne og festen – med ind på en personlig fortælling om tab og savn. Men ’SAMBA’ er først og fremmest lyden af frihed og ordene fra en ung mand med et åbent livssyn – om at turde give slip på det man har eller havde, for at kunne holde fast i det vigtige i livet; på sig selv, glæden og dansen!

”Musikken var altid højere om sommeren. Jeg husker hvordan, jeg vågnede af tonerne fra morgenradioen, som min mor havde sat på nede i køkkenet. Jeg løb ned ad trapperne. Og selvom jeg ikke kendte sangen, dansede jeg som besat. Jeg husker min mors smil, at hun smed alt hun havde i hænderne for at danse med mig. Hun holdt mig tæt, mens hendes mund formede ordet: ”Alegria”. Glæde. Det største der findes…”

Der er glæde, men også en gennemlevet melankoli i Dos Santos’ musik. For fortællingen om den lille dansende dreng på køkkengulvet i det københavnske barndomshjem peger både tilbage til rytmerne fra hans mors hjemland, Brasilien – ”alegria” og sambaens rytmer – mens tonerne fra morgenradien en dag forstummede.

Dos Santos er Christian Lima Dos Santos Ringsing. Han har indspillet sin debut-EP i tæt samarbejde med de to producere, Nicolai Gabold (Julias Moon, Elisha m.fl.) og Niels Christian Sommer (Ganger m.fl.), og skabt et rytmisk-funderet udtryk, hvor R&B-inspirerede fængende melodier smelter sammen med elektroniske beats og filmiske klangflader.

NÅR MAN DANSER OG BLIVER ET HELT MENNESKE…

Dos Santos var blot 13 år, da han mistede sin mor. Han lærte livet at kende på den hårde, uretfærdige måde, alt for tidligt. Men med tiden lærte han også at træde ud af offerrollen, for i stedet at fokusere på det der giver livet mening – også når det er ensomt.

Op til udgivelsen af debut-EP’en ’SAMBA’ har danskerne lært Dos Santos at kende på debutsinglen, ’Endnu En Dag’. En sang, der portrætterede hans livssyn; idéen og forestillingen, vi alle går rundt med, om hvordan livet skal være og om hvem, man ønsker at blive. Og i sommers ramte den næste single ’Folder Mine Hænder’ og blev både P3’s Uundgåelige og The Voice Choice – en sang der rummer sambaens feminine sider og mest maskuline øjeblikke, fuld af sensualitet og frigørelse.

”Jeg tænker tit tilbage på alle min mors og fars fester i Brasilien. Mændene, der indtog dansegulvet kun iført røde speedos, med en brasiliansk øl i hånden, mens de danser med en strittende pegefinger. Her oplevede jeg den ultimative frigørelse, som musik kan give videre, når det maskuline overgiver sig og bliver ét med en feminin side – når man danser og bliver et helt menneske,” fortæller Dos Santos.

FREM, TILBAGE – UNO, DOS

’SAMBA’ er en fortælling om kærlighed, familie og om savn, men ikke mindst om frihed – den slags der slippes løs i hovedet, hjertet og kroppen, som sambaens første trin; ”frem, tilbage – uno, dos.” Det er sådan Dos Santos ønsker at møde livet; grib festen og farverne, præcis som man tager imod smerten og ensomheden. Lad nysgerrigheden blomstre, mød mennesker, gå på opdagelse i den indre og ydre verden og tag nye oplevelser ind. For man kan aldrig blive for klog – og absolut ikke på sig selv. Alegria!

DAHLIN:

22-årige Dahlin, eller Marie Dahl Jakobsen, som hun rigtigt hedder, tog for alvor hul på musikeventyret i 2021, da hun flyttede fra hjembyen Struer til København.

“Jeg tog i studiet med min producer, og vi prøvede at lave en upbeat sang om en bytur, men det fungerede slet ikke. I stedet satte jeg mig over til et gammelt flygel, og så føltes det næsten, som om den her sang kom ud af mig, helt af sig selv”, fortæller Dahlin om ‘Boycut’, som hun er udvalgt til KarriereKanonen med.

– Den handler om at forsøge at skubbe sorgen efter en brudt kærlighedsrelation fra sig, men at den alligevel sniger sig ind på en, lige meget hvor man er henne.

Dahlin beskriver sin musik som R&B-inspireret pop på dansk, som er lidt ligesom en irriterende men omsorgsfuld ven, der insisterende spørger, hvordan man egentlig har det.

Tags:

Praktiske oplysninger

6. september 2024 kl. 15.00
Kl. 15:00
Sdr. Stationsvej 3

Særlig info

Ståpladser.