Stjernerne fra MGP

Syng og dans med Stjernerne fra MGP!

MGP er børnenes helt eget talentshow, som hvert år udklækker nye stjerner. I dette eksklusive liveshow med nøje udvalgte sange kommer vi helt tæt på de nye artister, som vi kender fra TV. Showet er for børn og med børn – voksne har absolut ingen adgang på scenen! I vinterferien 2022 kan du opleve:

TINKE & THE WINKIES
SUPERBROTHERS
SURPRISE ACT FRA 2020!

Konferencier: LIVA fra Den Store Junior Bagedyst

LIVA:
Mere end én million danskere så med, da Liva dystede i finalen i Den Store Junior Bagedyst. Udover at være fabelagtig til at bage udvikler Liva sine egne opskrifter, som hun deler med sine mange følgere på Instagram. Hun er desuden en fast del af panelet ’Mads & Børneholdet’. Liva glæder sig til at præsentere alle stjerneartisterne fra MGP!

TINKE & THE WINKIES:
Tinke er forsanger i bandet ‘Tinke & the Winkies’. Pigebandet deltog i dette års MGP med sangen ‘Regnbuer’ og fik en super flot 2. plads. Sangen handler om, at der skal være plads til alle mennesker, ligegyldigt hvor man kommer fra, og hvordan man lever sit liv. Det kærlige budskab gav Tinke en eksklusiv optræden på dette års Copenhagen Pride. Tinke bliver ofte kaldt for Tinkie – ligesom den lilla teletubbie, der hedder Tinky Winky. Derfor kom Tinkes band til at hedde ‘Tinke & the Winkies’. Tinke synger fantastisk og har en vidunderlig girlpower udstråling, når hun synger både hendes egen sang og de øvrige kendte numre, som er specielt udvalgt til dette show.

SUPERBROTHERS:
Superbrothers består af storebror Asger på 11, og lillebror Holger på 9. De to seje brødre rappede sig til en cool 3. plads i MGP finalen i år med sangen ’Vi vil ha’ lov’. Asger og Holger er uden tvivl et af de største talenter, der er udsprunget fra MGP universet, og de spås en stor fremtid indenfor dansk hiphop. Drengene stråler af selvtillid og attitude på den virkelig seje måde. Sammen med far Rasmus – som er en
erfaren og dygtig sanger og musiker – arbejder de på at udgive flere sange. Superbrothers eventyret er kun lige begyndt!

Emilie:

Emilie vandt MGP 2021 med sangen ‘Ikke som de andre piger’. Sangen er skrevet som en kærlighedserklæring til Emilies søster Laura, som er født med et funktionshandicap. Emilie er 12 år gammel og bor sammen med sin familie i Silkeborg. Hun elsker at synge og spille musik, og holder desuden af at danse og spille fodbold. Selvom Emilie har vundet Danmarks største musikkonkurrence for børn, ved hun ikke, om sangen bliver hendes levevej. Så lige nu er de eneste planer for fremtiden, at hun bare skal være barn og have det sjovt med alt det, hun holder af at lave.

Varigheden er 45 minutter plus efterfølgende meet’n’greet.

Tags:

Praktiske oplysninger

17. februar 2022 kl. 11.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser Siddepladser tilgængelige på balkon.