Sommerlyd Peek 2022

Vi havde glædet os helt vildt til at bruge lørdag den 22. januar sammen med vores kære publikum, men har desværre følt os nødsaget til at flytte arrangementet til fredag den 25. februar. Samme tidspunkt og samme fabelagtige artister. Det er naturligvis muligt at få refunderet billetten, hvis ikke du har mulighed for at deltage på den nye dato. Dog håber vi på at se dig på aftenen. Vi overholder alle gældende retningslinjer.

Billetter kan refunderes til og med 22. januar.

Festivalstemning og god musik – ja tak!

Alle os, der ikke helt kan vente til næste års Sommerlyd (der afholdes den 9.-10. september 2022), får nu mulighed for at få stillet de værste abstinenser før tid.

Sommerlyd Peek skydes af allerede den 22. januar 2022 i Badeanstalten, Slagelse. Hvis du ikke allerede kender til Sommerlyd Peek, så giver det ganske god mening. Det er første gang, den afholdes og det er resultatet af, at vi gerne vil give et lille indblik i Sommerlyds store musikprogram næste år.

Det er Live4200 (foreningen bag Sommerlyd) og Slagelse Musikhus, der sammen præsenterer Sommerlyd Peek og du vil i Badeanstalten kunne opleve tre banebrydende danske kunstnere; GoGo Berlin, Statisk og Zar Paulo.

Zar Paulo er en aarhusiansk poprock kvintet, der er blevet anerkendt af tonegivende medier såsom Soundvenue og GAFFA. Sidstnævnte gav deres koncert på Train i Aarhus en 5-stjernet anmeldelse: ”Hold øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store.” Du har helt sikkert også hørt dem i radion med bl.a. ”Stop Believing”.

Statisk udgav tidligere i år deres debut EP, hvor du kan finde ”Højhus” (tidligere P3´s uundgåelig), ”Sprængstof” og ”Tiden går i stå”. Den dynamiske duo fra Odense er en eksplosion af nerve og nærvær og musikken flyder direkte ind i blodet, ind i livets skrøbelighed og sårbare rum. Statisk var i år desuden nomineret til P3 talentet.

Sommerlyd Peek vil – udover koncerterne med de tre danske navne – blive brugt på at anekende vores mange frivillige fra årets Sommerlyd festivl. Du vil på aftenen også kunne møde bestyrelsen bag Sommerlyd / Sommerlyd Peek bag baren.

Programmet starter kl. 20 (Dør kl. 19.00) og billetter kan køber hos Ticketmaster: www.ticketmaster.dk/event/508873 . Der sættes kun 200 billetter til salg til den nette pris af 200 kroner inkl. gebyr. Skulle Sommerlyd Peek blive aflyst grundet restriktion, kan du naturligvis få refunderet din billet.

Tags:

Praktiske oplysninger

25. februar 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.