Solisterier: Musical Favoritter

Musical Favoritter – en intim musical-koncert med solister i særklasse 

I samarbejde med Dansk Solistforbund har Slagelse Musikhus gennem en årrække præsenteret mange af landets skønne solister ved en hyggelig og gratis eftermiddagskoncert. Koncerten har gennem alle årene været lidt af et trækplaster og forventningerne til Solisterier dette efterår, hvor vi rejser ind i musical-verdenen, er bestemt ikke mindre. 

Søndag d. 27. september præsenteres to af dansk musicalteaters helt store stemmer, Xenia Lach-Nielsen og Pernille Petersson, optræder med deres yndlingssange i en hyggelig intimkoncert, med Mikkel Rønnow på klaver. Xenia og Pernille fører publikum igennem et alsidigt og velkendt musical-repertoire, med hits fra elskede musicals som Chess, Les Misérables, Atlantis, Cabaret, Chicago, Sunset Boulevard, Den Skaldede Frisør og mange flere. Det bliver storslået, dramatisk, rørende – og helt nede på jorden – hyggeligt!

XENIA LACH-NIELSEN har spillet Florence i Chess, som indbragte hende en Reumertnominering og en pris for Årets Sanger hos CPH Culture. Hun havde titelrollen i den nyskrevne musical Leonora med Odense Symfoniorkester og portrætterede Dronning Elisabeth i Den Evige Ild på Bellevue teatret.

Senest spillede Xenia hovedrollen i musicalen Den Skaldede Frisør på Falconer Teatret.

PERNILLE PETERSSON debuterede som prinsesse Adalena i musicalen Atlantis på Østre Gasværk Teater, hvor hun også spillede hovedrollen i Miss Saigon. Hun modtog en Reumert for bedste musikforestilling med Lulu – sometimes in dreams, og har desuden medvirket i store succeser som Gasolin, Mamma Mia, Chess og  Jordens Søjler.

MIKKEL RØNNOW er musical kapelmester og har dirigeret orkestrene ved musicals som Chess, Les Misérables, My Fair Lady, Candide, Sweeeny Todd og mange flere. Har desuden udgivet musical cd’er med blandt andre Stig Rossen, Louise Fribo og Maris Lucia.

COVID-19 Information: Grundet COVID-19 restriktioner har vi valgt at flytte Solisterier til Musikhusets store sal med siddepladser dette efterår. Vi anbefaler vores gæster at komme i god tid, så vi kan få ‘seatet’ jer godt i salen. Der vil være ét sæde mellem alle gæster, medmindre man ankommer som en gruppe.

Læs i om vores Coronaretningslinjer lige her. 

 

Tags:

Praktiske oplysninger

27. september 2020 kl. 14.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

OBS! Grundet COVID-19 restriktioner er koncerten rykket til vores store sal i Musikhuset, så vi sikrer, at vi kan holde den rette afstand.