Slagelse Helsemesse d. 15-16. februar

Kom og få en oplevelse!

I weekenden 15 – 16. februar slår Musikhuset i Slagelse dørene op for en ny Helsemesse i Slagelse. Begge dage fra kl. 10.00-17.00.
En helsemesse, der har det formål at udbrede kendskabet til alternative behandlingsformer, alternativ livsforståelse og behandlinger for krop og sjæl.

Det er lykkedes at håndplukke et bredt udbud af behandlere m.m til messen. Du kan blandt andet opleve:
Håndlæsning, clairvoyance, sjælerejser, hypnoterapi, kropsterapi, magnetsmykker, yoga, sten, krystaller, healing, tarot, kranioSakral-terapi, zoneterapi, massage, akupunktur og meget mere.

Ud over standene er der 19 foredrag og workshops på messen. Hvoraf de 18 af er gratis at deltage i, når blot der er købt entré til messen.
Søndag kl.13.00 vil Sofie Golodnoff afholde at foredrag om Tarot-coaching.
Sofie Golodnoff er datter af afdøde Tarotmester Ulrik Golodnoff og vil i foredraget fortælle om hendes tilgang til det at bruge Tarotkortene som rådgiver.
Dette foredrag er udvidet til 1½ time og entré til dette foredrag koster kr. 60,-

Messen afholdes i Slagelse Musikhus, som med sin hyggelige sal og mere moderne foyer vil udgøre en perfekt ramme for messen. Foredragene afholdes i nabobygningen Badeanstalten og i Musikhuset.

Mere detaljeret information om messen, herunder udstillerliste og foredragsprogram, kan findes på www.slagelsehelsemesse.dk, hvor der også kan købes entrébilletter med rabat.

Entré til messen koster i døren kr. 60 eller du kan købe en 2 dags entrébillet til kr. 80.-
Børn under 14 år kommer gratis ind – sammen med voksne.

Arrangør af messen er Michael Agerholm.  Udover selv at være behandler, så har han har siden 2013 arrangeret helsemesser rundt om i Danmark, men har savnet en helsemesse i Vestsjælland. Derfor har han taget initiativet og er glad for den opbakning, han indtil videre har mødt.
Bliver messen godt besøgt vil det blive en tilbagevendende årlig begivenhed.

Praktiske oplysninger

15. februar 2020 kl. 10.00
Kl. 10:00
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Messen afholdes både lørdag og søndag i tidsrummet kl. 10-17.

Arrangør

Michael Agerholm
21964878