Slagelse Garden: Forårskoncert

Slagelse Garden skaber forårsstemning i Musikhuset

 

Slagelse Garden fejrer, at den lyse tid endelig er på vej, med en forrygende forårskoncert i Slagelse Musikhus, søndag den 19. marts kl. 14.00.

 

Slagelse Garden slår søndag den 19. marts Musikhusets døre op til en gratis koncert i forårets tegn. De velspillende gardere vil indtage scenen og levere et vidtfavnende program, som med sikkerhed vil skabe dejlig forårsstemning – og forhåbentlig få solen til at skinne og fuglene til at synge.

 

Publikum kan i årets koncert glæde sig til et bredt repertoire med musik inden for mange genrer – så der er noget for enhver smag og øregang og for tilhørere i alle aldre. Orkesteret vil levere et program, som spænder vidt fra ”Bohemian Rhapsody” med Queen, ”Pirates of the Caribean” som vi kender fra filmen med sammen navn, med Johnny Depp i hovedrollen, til storslåede numre som ”Lord of the Dance” og ”The Last Giant”. Tambourkorpset vil spille kendte og klassiske danske numre, som ”I Margrethe’s klær” og ”på min lysegrønne ø” og mere internationalt ”When Johnny comes marching home” og ”Annie get your gun” fra den kendte musical. Tambourkorpset har i år også det store nummer ”Gaelforce” på programmet.

 

Gardens orkester vil ved koncerten være under ledelse af den daglige dirigent Rasmus Kærsgaard. Tambourkorps og SG drumcorps vil være under ledelse af Lærke Larsen og Niels Emil Naumann og Morten Hass Augustsen vil som konferencier lede publikum gennem eftermiddagens spændende program.

 

Forårskoncerten i Musikhuset er et af årets musikalske højdepunkter for Slagelse Garden. Garderne har med de mange timer i øvelokalet gennem den lange og mørke vinter forberedt sig på at give publikum et brag af en koncert, og de håber at kunne bringe alle i et fantastisk forårshumør med deres musik. Koncerten starter kl. 14.00. Der er gratis adgang, og alle opfordres til at møde op og få en hyggelig eftermiddag med god underholdning i samvær med de unge musikere.

Fri entré

Praktiske oplysninger

19. marts 2023 kl. 14.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3

Særlig info

Unumr. siddepladser.