Slag-Town Slays præsenterer: Terrorpy, eXcm, Six String Slaughter

Slag-Town Slays runder året af med et brag af en aften. Find din bedste heavy nissehue frem og glæd dig til Terrorpy, eXcm og Six String Slaughter!

Terrorpy:

Terrorpy hamrede ind på den danske metalscene i 2018 med nyt line-up efter nogle års pause. På den tid har de spillet på Uhørt Festival, været på PlekterTour, udgivet debutpladen Stuffing Puke Into the Sockets og pløjet brædder op rundt omkring i landet på alle de scener, der vil have dem. Tempoet er hutigt, groovet er beskidt og ambitionen er brækdryppende, tænderskærende dødsmetal fra højeste hylde. Terrorpy er en trio der især trækker på den amerikanske tradition indenfor dødsmetal, ganske vist rørt sammen med nogle tyskere, polakker og en enkelt svensker fra tid til anden. Du kan regne med blastbeats, basdistortion, sweeps og en satan af en tobakshoste der formulerer de fæle tekster for de fremmødte. Du er hermed inviteret til at tage del i en uhellighed af den vådeste slags.

eXcm:

Dybt nede i den Københavnske undergrund er en gravplads. Her spøger glemte bands. Bands som ikke har set dagens lys siden dansk metals guldalder. De ligger og venter. Venter på det igen bliver tid til at besøge de danske scener. Scener de delte med bands som Mnemic, Raunchy, Urkraft, Psyke Project og Pilgrimz. Men noget er forandret, et monster er begyndt at røre på sig. En genopstandelse er på vej, snart vil eXcm for en kort stund igen hærge de danske scener. Hele den gamle besætning har fundet gravrøver outfittet frem og gravet dybt efter riffs.

eXcm blev dannet I det mørke Sønderjylland, bag Haderslev’s skumle gyder tilbage i 1998. Målet var klart. Der skulle være mere metalmusik i byen, der nærmest kun husede diskoteker med dårlig musik, og pumpede bilglade unge med tumpetechno i bagagerummet. I 2003 blev eXcm enige om at der skulle ske noget nyt, hvis ikke man skulle sidde fast i de mudrede marker i udkanten af byen. Derfor rykkede bandet til København, for at kunne spille flere koncerter, og lave ny musik.
Det viste sig at være en god idé og i 2005 slog de sig sammen med Rock/metalbandet Pilgimz hvor de turnerede rundt i DK med Metal Mania tour #2. Her var hver aften en konkurrence om hvem der spillede bedst, hvilket gjorde dette til koncertaftener, der stadig bliver snakket om fra Hjørring til Nykøbing Falster. I 2006 valgte eXcm dog at slukke for strømmen, da gnisten ikke rigtig var der mere, og medlemmerne ville prøve andre musikveje som Shatterproof, Whelm, Doublestone, Helhorse osv. Men nu er eXcm samlet igen for at levere hårdtslående Groovy Hardcore Metal, der helt klart kan få nakkerne til at knække, og moshpitten til at koge helt over, som var man tilbage til DK’s metal guldalder. eXcm fortsætter hvor de slap med at spille Groovy Hardcore Metal i stil med Hatebreed, Raised Fist, Heaven Shall Burn blandet med et ordenligt skud Pantera.

Six String Slaughter:

SIX STRING SLAUGHTER fra Frederikssund/Slagelse blev dannet i 2007 og består af tidligere medlemmer fra Corpus Mortale, Ironfire and Deadicated. Med noget der tilsammen nærmer sig 100 års erfaring, har medlemmerne en old-school indgangsvinkel til Dødsmetal-genren, hvor den traditionelle Amerikanske stil kombineres med den Skandinaviske sans for stemning og melodi.
Det hele toppes af med en sund dosis Thrashmetal med rødder i 80’erne og 90’erne. Bandet har tidligere udgivet to EP’er samt to album, hvoraf det seneste udkom i 2021. Bandets filosofi er kort og kort: Oldschool brutalitet med et strøg af moderne finesse.
Eller ny vin på gamle flasker, om man vil…

Praktiske oplysninger

15. december 2023 kl. 20.00
Én time før show
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.