Slag-Town Slays præsenterer: Suffocation (US), Illdisposed, Lifesick m.fl.

**VI SÆLGER BILLETTER I DØREN**

Slag-Town Slays FEST er tilbage! Få passet katten, gro håret ud og læg nakken i blød 🤘🏻
Du skal nemlig til maraton. Bare rolig, ikke sådan et man løber, men et heavy et af slagsen…
D. 29. april byder nemlig på hele 8(!) bands, når Slag-Town Slays vender tilbage med kæmpe fest!

 

Efter forårets store succes og søde publikums efterspørgsel, vælger vi atter at slå dørene op til:

SLAG-TOWN SLAYS FEST – d. 29. april 2023

Same procedure as last april… 8 metal-bands og gode bartilbud til en gennemsmadrende fed aften!

Hold øje med vores facebook side Slag-Town Slays, der vil løbende komme gode tilbud og information om eventet!

Tidsplan:

14.00: Nakkeknaekker

14.50: Hanging The Nihilist

15.40: Ferocity

16.45: LIVLØS

17.30: Pause/spisepause

18.30: Strychnos

19.35: LIFESICK

20.40: Illdisposed

22.05: Suffocation (US)

 

Suffocation (US) – Legenderne gæster Slag-Town Slays Fest 2023

Det amerikanske band har siden 1990 været garant for den såkaldte “New York Death Metal”, hvor tekniske guitarriffs, blastbeats og afgrundsdyb growl har gjort dem til et af de mest toneangivende bands indenfor genren. Suffocations nye album ’’Of The Dark Light’’ er blevet produceret af den verdensberømte lydmagiker Chris “Zeus” Harris (Hatebreed, Suicide Silence).

Cirka 4 år skiller ‘’Pinnacle of Bedlam’’ fra deres nyeste udspil ’’Of the Dark Light’’, men det har ikke altid været sådan. Tilbage i 90’erne ventede Suffocations fans max 2 år mellem gamle og nye udgivelser fra det brutale New Yorker band. Det legendariske fuldlængde album ‘’Effigy of the Forgotten’’ blev lavet kun 2 år efter deres debut EP ’’Human Waste’’. Ligeså kom ‘’Breeding the Spawn’’ kun halvandet år efter ‘’Effigy of the Forgotten’’ som smed Suffocation direkte i historiebøgerne.

 

Illdisposed

Reveal Your Soul For The Dead” er Illdisposed’s 15. studiealbum, og sådan indskriver de sig som Danmarks største Dødsmetal eksport!

Den seneste plade består af 11 hårdtslående sange, som går fra hårdtslående riffs, melodiske og groovy aspekter til up-tempo grind blasts. Alt dette bliver samlet med Bo Summers dybe vokal. Den enorme lyd er mixet af den soniske lyd-smed Dan Swanö, og dette giver albummet den helt rette ”in-your -face-attitude”.

Siden starten af 90’erne har Illdisposed været et af de højest stående bands på den nordiske metalscene. De fornægter ikke deres dødsmetal rødder og ”Reveal Your Soul For The Dead” vil overgå alle forventninger. Selvom Illdisposed efterhånden har udviklet deres egen groovy og melodiske dødsmetal, er de stadig tunge med en enorm væg af lyd. Illdisposed’s mange års erfaring, både med de 15. albums og et utal af shows i hele verden, viser at bandet udmærket godt ved, hvad det handler om.

Deres succes har ikke kun været at se i metalverdenen. De sidste 7 albums har været på den officielle Danske Album hitliste, hvor de har rangreret sig som nr. 85, 58, 44, 32, 78, 78 og 60, hvilket har gjort, at Illdisposed er det første danske metal band, der har placeret sig så højt på hitlisten.

Deres musikvideo ”Still Sane” var den ”most wanted” metal video på VIVA Plus i to uger og sange ”Dark” var at finde på soundtracket til den berømte SAW film. I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark.

Drengene er: Bo Summer på vokal, Jakob Batten på Guitar, Kussen Jensen på bas, Rasmus Schmidt på trommer.

 

Strychnos

Strychnos startede tilbage i 1997 og udgav et demobånd, som blev skarpt efterfulgt af en 7” EP ”Terror Lies Within” på det danske pladeselskab Horror Records. Visionen var, og er stadig, at kreere ekstrem metal musik uden at tænke på klassificering af genre, og samtidigt fusionere grænserne mellem dødsmetal, heavy metal og black metal.

Bandet blev opløst i 2022 og flyttede til København for at begynde igen i 2005. Anden omgang kulminerede i 2 udgivelser i 2011: minialbummet ”Undead Unbound” og antologien 12” LP ”Lessons in terror”, som er udsendt på det tyske label ’Kneel Before the Master’s Throne Records’. Bandet gennemgik derefter endnu en lang pause.

Siden 2017 har bandet været aktivt igen og i foråret 2021 gik Strychnos endelig i studiet hos ’Ballade Studios’ i København, for at indspille deres første fuldlængde album. Deres debut ”A Mother’s Curse” blev udgivet via ’Dark Descent Records (USA)’ d. 4. november 2022 og har modtaget ros fra alle tænkelige steder – fra at være tildelt ’Årets Album’ hos flere danske medier til at blive udvalgt blandt novembers bedste udgivelser på BandCamp.

Nu er Strychnos fuldt aktive og mere sultne end nogensinde, de er klar til at spille shows i 2023 – både i Danmark og udlandet. Bandet drager endnu engang til Ballade Studios i februar 2023 for at indspille opfølgeren til ”A Mother’s Curse”.

Strychnos 2023:

Nis R. Larsen (Cerekloth, Usipian etc.): Trommer

Andreas Lynge (The Cleansing, Corpus Mortale, etc.): Guitar

Martin Leth Andersen (Undergang, Cerekloth, etc.): Bas og vokal

 

LIFESICK            

I 2016 udgav LIFESICK deres debut LP 6.0.1 gennem den prestigefyldte Southern Lord Records, og satte et tydeligt præg inden for den tunge musikgenre. Efter at have underskrevet med Isolation Records, kom deres opfølgende andet album, Swept In Black. Hvis det første album lavede en lille bule i den danske musikscene, så lavede denne et krater. Albummet fik en masse ros i den internationale presse, ligesom streaming tallene med over 500.000 streams har det set virkelig godt ud, for et band i deres niche.

Oprindeligt dannet i Frederica, Danmark tilbage i 2015, samlede de 5 medlemmer deres rigdom af musikalsk erfaring fra tidligere bands for at bringe LIFESICK til eksistens. Inspireret af livets turbulente natur er deres hadefulde og depressive hardcore umulig at ignorere. Med elementer af lyd, der bringer referencer til bands som Metallica, Nails, Slayer og Twitching Tongues.

Efter at have opnået 6 europæiske ture og opvarmet for hardcore legender som Comeback Kid og Harley “Cro Mags” Flanagan, vil LIFESICK snart være på vej igen for endnu en mindeværdig tourne. Du kan forvente et energisk og intenst live show samt et publikum der oftest har svært ved at stå stille i takt med musikkens hårdtslående kraft.

 

LIVLØS

LIVLØS udgav den længe ventede opfølger til deres debut “Into Beyond” fra 2018 gennem verdens største uafhængige metalpladeselskab, Napalm Records.

Det nye album er indspillet og mixet af Jacob Bredahl (Hatesphere, The Burning, By the Patient) og med album artwork skabt af den polske kunstmaler Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Psycroptic, Fuming Mouth). Musikken er stadig umiskendeligt LIVLØS – aggressiv og melodisk dødsmetal kombineret med proggede elementer, der balancerer mellem det catchy og eksperimenterende. I denne ånd leverer bandet med ‘And Then There Were None’ hermed et ambitiøst, storslået og intenst metal-værk.

Bandet udtaler;

“Vi har selvsagt ventet længe på at komme ud og spille rigtige koncerter igen, men med et dugfriskt album udgivet i mellemtiden er det svært at beskrive, hvor sindsygt meget vi glæder os til at se jer allesammen derude! Vi spiller alt det nye og mere til og ser frem til nogle helt vanvittige aftener!”

Sæt dig til rette i verdens undergang og se musikvideoen til titelnummeret “And Then There Were None” her: https://youtu.be/KGv22fjems8

Ferocity

Med inspiration fra de største bands fra New York og tidlig dødsmetal fra Gøteborg, har FEROCITY brugt de seneste år på at redefinere genren med deres både hurtige og melodiøse dødsmetal. Men tag ikke fejl – til trods for deres melodiske islæt, hører bandet stadig til i den tungeste ende af dødsmetalspektret.

De lyriske temaer for FEROCITY har været centreret omkring dystopiske og krigshærget parallelverden. En verden, hvor en eventuel eftertid formentligt kun vil kunne pege på ignorante politiske systemer som den primære årsag til menneskehedens endelige fald. I en verden opslugt af de øjensynligt endeløse teknologiske fremskridt, har ingen bemærket den tavse demagog, som i al ubemærkethed er begyndt sin næsten uhørlige hvisken. En hvisken bestående af utænkelige, men alligevel velkendte fortællinger, så fulde af had og afsky, og fortalt med en så voksende indlevelse og intensitet, at da galden til sidst spyttes ud med øredøvende kraft, er der ingen, der kan høre de svigefulde ytringer. De hadefulde fortællinger er druknet i lyden af gråd og jammerskrig fra en fortabt menneskehed, der i al ubemærkethed har indledt en sidste og endegyldig krig mod sig selv.

Med seneste line-up er temaerne drejet over på den menneskelige psyke og de problemer, som vi og vores nærmeste til daglig er udfordret af. Det er et område, som ligger bandet meget nært, og FEROCITY har derfor også indgået en aftale om at donere 10 % af alle indtægter fra salg af merch til Psykiatrifonden.

 

Hanging The Nihilist

Med deres debutplade ‘Prophetic Blasphemy’ holder det danske deathcore-fænomen, Hanging The Nihilist, intet tilbage i deres moderne og nuancerede bud på, hvordan man får metalpublikummet op af stolene. Fyldt med tonstunge breakdowns, der kunne få betonen på Copenhell til at sprække, i tæt samspil med halsbrækkende hurtige tempoer og et komplet symfonisk lydbillede, viser albummet hvordan ekstremmetal tager sig bedst ud. Man hører hurtigt, hvor vidtrækkende inspirationerne til pladen er, når groovy slams bliver afløst af blacked
kaos og teatralske motiver Sekstetten fylder ikke bare scenen rent fysisk med det store mandskab, men også med deres dynamiske optræden, der lægger op til faretruende moshpits og pandeskaller rettet direkte mod det straffende gulv. Følg med, når de fra scenen bl.a. formidler debutalbummets episke historie, om en kejserindes kamp for hævn over korruption og onde magter, fortalt gennem en bred vifte af gutterale brøl og musikkens dramatiske komposition. Der er lagt op til et show sjældent set i Danmark. De har før spillet på bl.a. UK Tech-Fest og sammen med kendte grupper som Shokran, Okilly Dokilly, Møl og Cabal. Bandet kom først på den danske metalscenens landkort med EP’en Crow i 2019, og siden da har de arbejdet på at finjustere deres lyd og liveshow. Nu rammer de landet med så meget blod på tanden, at Dracula må hejse det hvide flag – de danske metalfans har masser at se frem til

Nakkeknaekker

Ungdommens oprør er kommet for at dreje halsen om på jer! NAKKEKNAEKKER lægger ingen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal – og deres hævntogt ender først på toppen.

NAKKEKNAEKKER er fem unge drenge fra Danmark, som har besluttet sig for at spille knusende dødsmetal. Deres kærlighed for genren skinner igennem alt, hvad de laver.

Selvom deres alder spænder imellem 16-20 år, er dette på ingen måde en hæmsko for dem. Tværtimod. Deres spilletekniske kunnen, erfaring på scenen og sangskrivning får dig til at stå tilbage med åben mund, og undrende tanker, over hvordan så unge drenge, kan lyde, som et band, der har været på vejen i 10 år.

Til gengæld kan de her gutter turnere verden de næste 10 år og ikke være fyldt 30 endnu!

Musikken har sine rødder i old-school dødsmetal som Entombed og Morbid Angel, men bandet er ikke bange for også at inkorporere moderne elementer. De hæsblæsende guitarer, aggressive og en tordnende bas lægger soundtracket til bandets morbide tekster.

NAKKEKNAEKKER har ikke udgivet noget endnu, så vær der før din mormor og fang dem live!

Praktiske oplysninger

29. april 2023 kl. 22.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Tidsplan - 14.00: Nakkeknaekker - 14.50: Hanging The Nihilist - 15.40: Ferocity - 16.45: LIVLØS - 17.30: Pause/spisepause - 18.30: Strychnos - 19.35: LIFESICK - 20.40: Illdisposed - 22.05: Suffocation (US)