Slag-Town Slays præsenterer: Metalized tour med Withering Surface, Panzerchrist og Trold.

METALIZED TOUR 2025:

2025 bliver 3. år for Metalized tour, som derved begynder at bide sig fast i det danske metalpublikums bevidsthed. Konceptet, der skal tilgodese relevante bands med nye produkter ude og sprede god metal til danskerne i de mørke vintermåneder er hermed tilbage med et nyt line-up. Pakken er efter ønske fra spillesteder, publikum, teknikere og andet godtfolk barberet ned til 3 bands, da 4 bands har vist sig, at være “for meget” jvf. folks tilbagemeldinger. I taler – vi lytter.

Dermed ser 2025 programmet ud således:

Withering Surface – Panzerchrist – Trold

Alle 3 bands spiller samme antal minutter, så teknisk set, er dette en triple-headliner tour. Dansk, voldsom metal til alle og en underholdningsværdi, som er svær at matche. Alle 3 bands udgiver nyt materiale, inden touren spænder af.

PANZERCHRIST (udgiver deres 8. album i januar 2025. Perfekt timing og MASSIV fokus fra pladeselskab). Absolutte veteraner indenfor deres genre, og et band, som de fleste i Danmark kender, via deres klasiske udgivelser, som nærmest har forårsaget kult-status i det danske metal-miljø. Nu med kvindelig for-growler, som tager bandet til nye højder.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=7lPolbsFLsA

TROLD (Udgiver deres 2. album via Mighty Music i start 2025. Nok det mest ventede album indenfor genren i flere år.) Trold skaber fest, uanset bvor de kommer frem. Det er bevist igen og igen, ved de shows, som bandet utalligt har spillet, rundt i landet. Folk tager troldene til sig, som et møl bliver tiltrukket af lys og er er lagt i kakkelovnen til endnu en bunker fester, med disse herlige, danke Metal-spillemænd!
Video: https://www.youtube.com/watch?v=A-gAGxXd5DE

WITHERING SURFACE Danmarks ubestridt ældste og bedste Melo-død band, som startede helt tilbage i 90’erne, da Göteborg-metallen begyndte at røre på sig. Veteranerne udgiver deres 7. album i sommeren 2024. Flere vidoer er allerede offentliggjort og Japan tour er booket. Der bliver booket flere udlands-shows pt. og der arbejdes også på festivalshows, så Withering Surface kommer til at varme nogle kinder i den mørke vinter, 2025.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=6b4Mie92CrI

Praktiske oplysninger

22. februar 2025 kl. 20.00
Én time før show
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.