Slag-Town Slays præsenterer : Illdisposed

Illdisposed

Reveal Your Soul For The Dead” er Illdisposed’s 15. studiealbum, og sådan indskriver de sig som Danmarks største Dødsmetal eksport!

Den seneste plade består af 11 hårdtslående sange, som går fra hårdtslående riffs, melodiske og groovy aspekter til up-tempo grind blasts. Alt dette bliver samlet med Bo Summers dybe vokal. Den enorme lyd er mixet af den soniske lyd-smed Dan Swanö, og dette giver albummet den helt rette ”in-your -face-attitude”.

Siden starten af 90’erne har Illdisposed været et af de højest stående bands på den nordiske metalscene. De fornægter ikke deres dødsmetal rødder og ”Reveal Your Soul For The Dead” vil overgå alle forventninger. Selvom Illdisposed efterhånden har udviklet deres egen groovy og melodiske dødsmetal, er de stadig tunge med en enorm væg af lyd. Illdisposed’s mange års erfaring, både med de 15. albums og et utal af shows i hele verden, viser at bandet udmærket godt ved, hvad det handler om.

Deres succes har ikke kun været at se i metalverdenen. De sidste 7 albums har været på den officielle Danske Album hitliste, hvor de har rangreret sig som nr. 85, 58, 44, 32, 78, 78 og 60, hvilket har gjort, at Illdisposed er det første danske metal band, der har placeret sig så højt på hitlisten.

Deres musikvideo ”Still Sane” var den ”most wanted” metal video på VIVA Plus i to uger og sange ”Dark” var at finde på soundtracket til den berømte SAW film. I efteråret 2009 var Illdisposed hovednavn på MTV Headbangers Ball Tour i Danmark.

Drengene er: Bo Summer på vokal, Jakob Batten på Guitar, Kussen Jensen på bas, Rasmus Schmidt på trommer.

HOAK

HOAK blev dannet i 2016 og består af rutinerede musikere, der ikke alene kender hinanden ud og ind, men som også har spillet i flere, mere eller mindre etablerede bands med flere pladeudgivelser bag sig – og med rødder i mange forskellige genre, lige fra deathmetal, thrash og hardrock til mere traditionel rock og popmusik.
HOAK spiller metal med brede inspirationer i den mere ekstreme ende af metal skalaen, som deathmetal, blackmetal og thrash, (hård)kogt helt ind til benet, så kun det bedste står tilbage. Rendyrket musikalsk brutalitet, går hånd i håndt med de mere stemningsfulde og dystre melodier, alt sammen krydret med den intensitet, groove og catchyness, der får lydbilledet til at fremstå som en tonstung knytnæve ”in your face”. Der bliver på ingen måde lagt fingre imellem, taget gidsler eller gået på kompromis. Det er møg beskidt, råt og ufortyndet! Det slår hårdt og det gør ondt!

FORDÆRV

Fordærv er et tre mand højt grindcore band fra Silkeborg. Bestående af brødrene Lau på guitar og trommer, og forsanger Jonas. Fordærv spiller kaotisk, højtempo grindcore. Det er ikke harmoniernes holdeplads, men en intens lytte oplevelse. En mur af lyd, trods den lille bandopsætning, som lover en højenergi liveoplevelse. Op i røven, ud af ørerne!

Tags:

Praktiske oplysninger

1. oktober 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5