Slag-Town Slays præsenterer: Decapitated (PL) m.fl.

Slag-Town Slays er tilbage! Få passet katten, gro håret ud og læg nakken i blød 🤘🏻
Du skal nemlig til maraton. Bare rolig, ikke sådan et man løber, men et heavy et af slagsen…
D. 9. april byder nemlig på hele 8(!) bands, når Slag-Town Slays vender tilbage med kæmpe fest!

Vi har rippet Polen for selveste Decapitated til et eksklusivt Danmarksshow. Med mere end 25 år på bagen er deres tekniske dødsmetal stærkere end nogensinde ☠️💥

I hørte rigtigt. Ikke festival, men FEST – derfor kan I blandt andet købe billet inkl. fri bar til 666kr. (we know, vi er ægte true), som inkluderer gebyr, garderobe og fri bar (vino, øl, sodavand) 🍻

Alm. billet koster 400kr. og inkluderer gebyr og garderobe 👒

Ses vi?

Decapitated:

Siden de blev dannet i 1996, har polske Decapitated opbygget et ry gennem årene, som et af de førende bands inden for deres genre. Gennem deres 25 år lange karriere har Decapitated udgivet 7 studiealbums der betragtes som nogle af de mest indflydelsesrige dødsmetal-albums i det 21. århundrede.

Indspilningen af deres album ’’Anticult’’ (2017) viste sig at være en enormt krævende proces for Decapitated, da de ikke tidligere har prøvet noget så udfordrende, som disse sange skulle vise sig at være. Bandet har lavet en hybrid af stilarter og lyde, som sætter baren højt for udgivelsen. Den flirtende tilgang til forskelige tempoer mixer dødsmetallen med grindcore, atmosfærisk blackmetal med mere groovede beats og Stoner-Rock vibrationer. Albummet indeholder også rytmiske moderne metalriffs som drager paralleller til deres tidligere udgivelser.

Vogg indrømmer, at det ikke længere er rendyrket dødsmetal. Han fortæller nærmere: ’’Lige nu er Decapitateds musik et mix af musikalske idéer, der er supersvære at beskrive. Vi sammensatte død, thrash, rock’n’roll, selv blackmetal og atmosfæriske dele. Alt dette gør Decapitated unikke. Jeg elsker at lytte til al slags metal, alt slags musik generelt. Det vil blive svært for mig at lave et rendyrket dødsmetal-album nu, og jeg synes det ville være lidt kedeligt. Vi har puttet meget tid og energi i at få det her album til at lyde som det gør. Jeg håber, folk også vil elske det, jeg er sikker på at dette album ikke vil skuffe både gamle såvel som nye Decapitated fans. Der er noget til dem alle. Jeg kan virkelig ikke vente med at tournere igen, jeg vil spille ’’Anticult’’-sange for alle.’’

HEXIS:

Hexis har spillet mere end 700 koncerter fordelt over Færøerne til New Zealand, og fra Cuba til Mongoliet. De er hyldet for deres albums såvel som de intense liveshows, der har sendt dem på festivaler som Roskilde Festival, Bloodtock, Roadburn og Ieper Fest. Hexis’ særlige lyd kombinerer energien fra hardcore med blackmetal, sludge og doom, og intensiteten gør det umuliget at holde legemet i ro. Derfor er vi også ellevilde med at vi har fået show nr.100 på deres kommende Europa tourne.

CABAL:

CABAL er af de mest brutale og lovende bands fra København. Bandet sigter efter en visceral og doom-ladet atmosfære gennem deres musik såvel som deres visuelle udtryk. Produktionen er krystal klar, mens sangskrivningen drager inspiration fra alt fra black- og dødsmetal til djent og hardcore. Det unge band har siden udgivelsen af debut albummet ’’Mark of Rot’’ i 2018, formået at gøre deres navn kendt i Danmark såvel som resten af verden ved at spille på velrenommerede festivaler som Copenhell, Roskilde Festival og Euroblast, og ikke mindst ved at tournere i Europa, Japan og Nordamerika. CABAL udgav deres 2. album ’’Drag Me Down’’ i 2020 – en neddykning i et personligt helvede, som bliver bragt til live af atmosfære og mørke tekster leveret med en ubarmhjertig intensitet. Dog stadig med masser af plads til CABALs eksperimenterende signaturlyd. Hertil kan du tilføje gæstevokaler fra Triviums Matt Heafy, Polaris’ Jamie Hails og Kim Song Sternkopf fra danske MØL. CABAL arbejder nu på deres 3. album som vil blive udgivet i 2022, dette vil blive udgivet på Nuclear Blast Records.

Hatesphere:

Håndlavet, old-school, in-your-face metal som vil få dig til at headbange indtil din nakke brækker, det er hvad Hatesphere er! Det er en stor succes at bandet har formået at være ’’top of the game’’ i næsten 2 årtier uden at have svigtet sine musikalske rødder og værdier. Hatesphere blev dannet i Aarhus af guitaristen Peter ’’Pepe’’ Hansen i 2000 og er et af de få bands der holder liv i 80’er speed metallen med den såkaldte neo-thrash movement (frontet af bands som Arch Enemy og The Haunted). Bandet tog hurtigt magten over den danske metalscene, mens de samtidig satte en ny standard for thrash metal – både hjemme såvel som i udlandet. Hatespheres første 3 albums, som alle blev udgivet på det italienske label Scarlet Records, opgraderede bandets status fra en lokal sensation til at blive et af Europas hotteste, frembrusende thrash bands. Udover at have udgivet yderligere 6 succesfulde albums, har de også haft et væld af succesfulde tours igennem Europa, Japan, Kina og USA. Hatesphere har uden tvivl sat et indtryk på den internationale metalscene. Selvom bandet har gennemgået en del udskiftninger i line-uppet gennem årene, så har det aldrig stoppet dem. Tværtimod har det motiveret dem til at lave store fremskridt både musisk og personligt. Dette har også gjort at bands som Hypocrisy, Crowbar, Soilwork, Chimaira og The Black Dahlia Murder har delt landevejen med dem.

Urkraft:

Urkraft blev dannet i 1995, som et af de første bands i den danske metalscene, med et ”nyt nordisk” udtryk, med tekster på deres danske modersmål, der kredser om tidens mysterium og menneskets udvikling. Debutalbummet “Eternal Cosmic Slaughter” stammer fra disse musikalske rødder, og blev udgivet i 2004. Albummet skabte bandet en del opmærksomhed i ind og udland, og blev fulgt op i 2006 af “The Inhuman Aberration”, der blev udgivet af det banebrydende britiske label Earache Records.

I kølvandet på “The Inhuman Aberration” fulgte en lang række koncerter, hvor Urkraft bl.a. optrådte på vulkaner under midnatssolen på Island, samt tog på Europatour med Cannibal Corpse. Urkraft fulgte op på den hidsige tour aktivitet med albummet “A Scornful Death” i 2008, inden bandet blev lagt i graven.

Efter 10 års dvale, genopstod Urkraft igen i 2018, med en ny og frisk line-up, hvor bandet indspillede deres 4. album, “Our Treacherous Fathers”, der blev udgivet i 2019. Albummet blev vel modtaget, og fulgt op af en række koncerter og festivaler, der kulminerede med et besøg i Tokyo i efteråret 2020.

Urkraft har netop færdiggjort den Tue Madsen producerede “The True Protagonist”, som udgives via Massacre Records i foråret 2022. Urkraft er derfor klar til, igen at indtage metalscenen, i ind og udland.

LLNN:

Den københavnske post-apokalyptiske metal-kvartet LLNN’s nye og tredje album ‘Unmaker’ er en bedøvende, utilgivende sag. Med sine massive soniske dommedags-bredsider, klaustrofobiske sci-fi-klingende synths og en tematik om teknologiens magtstrukturer og deres indflydelse på mennesket kvalificerer danskerne sig med det nye album i den grad til titlen som et af universets tungeste bands -knusende og ubønhørlig som et evigt truende sort hul et sted i universet.LLNN opstod i 2014 af asken fra post hardcore-orkesteret The Psyke Project og
den daværende besætning af det blackede HC-ensemble Hexis, og med denne line-up af tung-musiske veteraner tog et helt nyt væsen form på den danske metal- og hardcore-scene. Bandet gjorde sin entré i 2016 med det kritikerroste debutalbum ‘Loss’, som imponerede med sit distinkte massive udtryk. Men der følger mere med deres lyd end tyngden. LLNN skaber med deres afsøgende kompositioner og brug af cinematiske synths og lydlandskaber subtile nuancer i deres overvældende, smertefulde hardcore-drevne metal-lyd.

Efter europæiske turnéer med bl.a. canadiske Bison, optrædener på festivaler som Roskilde Festival, Roadburn (NL) og Arctangent (UK) og en split-EP med amerikanske Wovoka vendteLLNN tilbage med deres andet album ‘Deads’ i 2018 – et album, der føltes mere kompakt og
samtidig også mere komplekst og organisk. Bandet udforskede her i endnu højere grad foreningen af guitar- og bas-aksen med tangentspiller Ketil G. Sejersens synth-lag – en retning, som nu er videre forfulgt på ‘Unmaker’. De fremtrædende synths fremmaner atmosfæren og følelsen fra dystopiske, post-apokalyptiske sci-fi film med en både inspiration fra komponister og filmskabere som Brad Fiedel, Vangelis, John Carpenter og Stanley Kubrick, såvel som sci-fi og horror-spil.

Six String Slaughter:

Six String Slaughter fra Frederikssund/Slagelse blev dannet i 2007 og består af tidligere medlemmer fra Corpus Mortale, Ironfire og Deadicated. Med noget der tilsammen nærmer sig 100 års erfaring, har medlemmerne en oldschool indgangsvinkel til dødsmetal-genren, hvor den traditionelle Amerikanske stil kombineres med den Skandinaviske sans for stemning og melodi. Det hele toppes af med en sund dosis thrashmetal med rødder i 80’erne og 90’erne. Bandet har tidligere udgivet to EP’er sat to album, hvoraf det seneste udkom i 2021. Bandets filosofi er kort: Oldschool brutalitet med et strøg af moderne finesse. Eller ny vin på gamle flasker, om man vil…

Bloodgutter:

Bloodgutter blev dannet i 2019 i Silkeborg. Hele idéen bag bandet var, at et par gamle venner skulle hygge sig og have det lidt sjovt med at spille noget nasty musik. Musikken endte med at lyde som noget oldschool, beskidt og grynet dødsmetal, men med et twist af noget andet. Det er her man normalt ville nævne andre bands. Inspiration og så videre… Men nej. Lyt i stedet til musikken og giv det et skud. Et fuldlængde album er nu blevet indspillet og bandet bruger tiden på at spille shows og prøver at finde en pladekontrakt.

 

Tags:

Praktiske oplysninger

9. april 2022 kl. 14.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser. Siddepladser tilgængelige på balkonen.