Slag-Town Slays præsenterer: Artillery + Justify Rebellion

Artillery:

Artillery er en institution i dansk og international thrash metal. Bandet, der startede i 1982 og nærmede sig world wide gennembrud sammen med Metallica og Slayer, har leveret det ene bund-solide album efter det andet lige siden, og formår stadig, den dag i dag, at levere top-professionelle live-shows, med en entusiasme og spilleglæde, som mange kunne lære noget af.

Deres nyeste album med titlen ”X” har fået voldsomt gode anmeldelser overalt på kloden, og Artillery er for alvor ved at re-etablere sig, som et internationalt topnavn med fødderne solidt placeret i vores egen andedam, blandt andet med Europæisk tour og et hav af internationale festivaler.

Justify Rebellion:

Justify Rebellion retfærdiggør oprør. Det har de gjort siden udgivelsen af deres første album ‘Unleashing The Beast’ tilbage i 2018, hurtigt efterfulgt af deres seneste album ‘The Ends Justify The Means’ (2020).

Bandet blev dannet tilbage i 2014 i kælderen hos Stephens bedstefar som et akustisk projekt. Siden da har bandet ændret kurs til det, man hører i dag. Bandet har spillet på forskellige festivaler som ‘Asgaard Rock Festival’, ‘Raise Your Horns‘ og ‘Nordic Noise‘, SOMMERLYD, AMAGER BIO og adskillige koncerter rundt på Sjælland. Her fik de et godt ry blandt deres fans og lyttere som feststartere på scenen.

Justify Rebellions’ lyd blander de gamle 80’er rock- og metalriffs, med en moderne klingende produktion og skyhøje vokallinjer. Musikken er et budskab om den menneskelige identitet og den frustration, der ligger gemt i et postmoderne samfund.

 

 

 

Tags:

Praktiske oplysninger

12. november 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.