Slag-Town Slays præsenterer: Morild, Late Night Venture m.fl.

Morild:

Dannet januar 2016 i København, Danmark

Genre: Atmosfærisk metal

Medvirkende musikere og deres instrumenter:
Jakob Georg Nielsen – Guitar
Kristoffer Alm – Bas og vokal
Tue Krebs Roikjer – Guitar og vokal
Simon Frenning Sørensen – Trommer og vokal
Lasse Heidner – Guitar

Anmeldelser:

’’Den bedste danske debut EP i meget, meget, meget lang tid’’
– Anders Bøtter

’’Det kan godt være, at Morilds fundament er et ganske velkendt mix af det bedste af storladen black metal,
shoegaze og hvad har vi, men hvad gør det, når der bygges et dunkelt og smukt slot ovenpå? Imponerende og
meget overbevisende debutshow fra et band, som vi kommer til at høre meget mere til.’’ 4/5 Devilution.

Dying Hydra:

Dybt nede i en sonisk afgrund af slam og snavs har et bæst udviklet sig.Dying Hydra er en gigantisk trehovedet Hydra – opstået af den beskidte og klæbrige Københavnske undergrund. Den ualmindelig tunge trio har sat sig for at lægge deres publikum nedmed et knusende tungt og uhyre beskidt lydbillede – bakket op af svævende, originale, visuelle effekter, der opsluger virkeligheden.Sammen – som dødelige – producerer de nu knusende tung musik i form af den udødelige Hydra.Dying Hydra blev dannet i København i foråret 2018, og består af Lars Pontoppidan (guitar / vokal),Patrick Fragtrup (guitar / vokal) og Tejs Kyhl (trommer). Bandets medlemmer har hver især mere end 10 års erfaring på den danske metalscene, hvor de tidligere strejfede rundt med et nu opløst band.Efter bandets medlemmer fandt sammen igen som trio – uden bas, men suppleret af oktavpedaler,der giver tyngde i lydbilledet – opstod en ny styrke og inspiration, der materialiserede sig i det, dernu er blevet bandets kendetegnende gigant tunge og altopslugende atmosfæriske lyd.

A Horrible Death To A Horrible Man:

A Horrible Death To A Horrible Man, har floreret i den Københavnske undergrund, siden slut2016. Hvad der startede som et Post-rock band, blev hurtigt udviklet til noget tungere og mørkere. Med rødder plantet godt i Shoegaze og stærke referencer til Blackmetal og Postrock, og et musisk og lyrisk fokus på livets tungsidighed, er ikke ”easy listening”, men blevet skabt for at vække følelser hos lytteren. Bandets live koncerter tilføjer endnu et lag af indtryk, via både lyd OG lys, med målet om at give så speciel og unik en oplevelse som muligt. Bandets seneste udspil, blev skabt i Februar 2019 og udgivet via samtlige sociale medier i April samme år.

EP’en ”FIRST LIGHT” består af 4 lange, tunge numre som er indspillet i Angry Music Studio. Produceret af Tobias Munk Møller // Mastereret af Emil Sauer // Cover af Katrine Rorhberg

A Horrible Death To A Horrible Man består af:
Peter Strange – Guitar/Vocals
Jesper Hansen – Guitar
Nick Ebert – Bass
Christian Lee – Drums

Late Night Venture:

Københavnske Late Night Venture er et post-metal band der har været på en lang rejse, både som individer og som enhed. Fra barn- og ungdommen i den danske provins til voksenlivet i København, videre til bandet blev formet i 2006 og endelig til deres nye plade ’Subcosmos’. Bandet udgav deres selvbetitlede album tilbage i 2006 og en række personlige ændringer udmundede i tilblivelsen af det nuværende line-up. Herefter udgav bandet ’Pioners of Spaceflight’ (2012) efterfulgt af ’Tychonians’ (2015). Det nye album ’Subcosmos’ er den tredje og sidste del af denne trilogi. Hvor de to andre albums har et mere observerende standpunkt, opererer den nye plade i det mere personlige. Musikken har desuden skiftet fokus, da bandet har bevæget sig mere hen mod en tungere post-metallyd og et udtryk defineret af legender som Neurosis og Isis. Udtrykket udvikler bandet gennem deres melodiske, poetiske og lokale træk som kontinuerligt har karakteriseret deres musik.

 

Tags:

Praktiske oplysninger

2. september 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser