Slag-Town Slays prænsenterer: Blind Ivy + Sickseed + Nothing Noble

Du kan komme gratis ind til dette arrangement, hvis du viser din billet til Slag-Town Slays Fest (9/4).

 

I samarbejde med Metal I Byen byder Slag-Town Slays på en lille opvarmer inden den store lørdags fest. Du kan derfor opleve russiske Blind Ivy samt de danske bands Sickseed og Nothing Noble.

 

Nothing Noble:

Nothing Noble, et progressivt metalcore band fra København. De spiller en form for moderne, progressiv metal, hvori de benytter tunge, sykoperede grooves og varierende dynamik til stor effekt, mens der stadig holdes fokus på atmosfære og stærke melodier. Den ubarmhjertige debutplade “Modern Dismay” fra Nothing Noble består af ryghvirvel brækkende, bouncy grooves, der graver sig ind i marven ved brug af tyngende atmosfærer og insisterende melodier, der skaber harmoniske pusterum mellem de synkoperede, energiske bevægelser. Albummet indeholder sjæleknusende, frustrerede råb og growls, sidestående med store crescendos og akkompagnerende dybe dyk ned i mørket, som tilføjer til den ubøjelige, intense stemning. Derudover kan pladen prale af features fra prominente vokaler fra den internationale metalscene. “Modern Dismay” er en opvisning af opverdrevet groovy og delikate dissonante, frastødende riffs og fængende refræner.

Sickseed:

Sickseed består af 5 medlemmer og har eksperimenteret med forskellige genrer fra starten af 2000 til i dag. Den nye stil er et mix mellem alt det, de har arbejdet med gennem årene, og nu har det endelig taget form: det er blevet til et album kaldet ’’Goregeus’’. Albummet indeholder 10 sange som er en tribute til gyserfilm, og er første album i en kommende trilogi. Det andet album, som de er i gang med at skrive nu, er et konceptalbum om gyserspil. Det tredje album og trilogiens sidste del, vil være et ’’short-story’’ gysereventyrskoncept, som vil blive konverteret om til musik. Idéen er inspireret af den store King Diamond. Efter 2 årtier af live-erfaring er ambitionerne for den nye tilgang større end nogensinde. De kommende shows vil omhandle det nye album ’’Goregeus’’ og blive en visuel og teatralsk forestilling, som vil sende publikum til et mørkt og dystert sted med masser af power og udtryk.

 

Tags:

Praktiske oplysninger

8. april 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5