Slag-Town Slays og Forstenet præsenterer: Forstenet, Isbjörg og Æterbrand

Slag-Town Slays og lokalbandet Forstenet, præsenterer et brag af en rock og metal koncertaften med Isbjörg, Æterbrand og Forstenet!

Forstenet:

Forstenet er en progressiv rock- og metalkvintet fra København/Odense. I foråret 2023 udgav Forstenet sangen “All We Touch, All We See”, som er indspillet i legendariske Medley Studios samt mixet og mastereret af Jens Bogren (Opeth, Devin Townsend, Leprous, Katatonia, mv.). Forstenet trækker på en bred vifte af musikalske udtryk, lige fra 60’ernes og 70’ernes psykedeliske og progressive musik til tung metal, jazz fusion og funk. Fængslende melodier, rige harmonier og lagrede lydflader er centralt for deres musikalske udtryk, og deres live-optrædener er intense og varierede med en blanding af hårdtslående og atmosfæriske numre. Med passion og store armbevægelser engagerer bandet publikum og skaber en mindeværdig og dynamisk koncertoplevelse. 

Isbjörg:

Filosofien har siden begyndelsen været at overraske og bryde grænser, uden at gå på kompromis med den gode sangskrivning. I centrum står klaveret, som sammen med de distortede guitarer danner et storladent og unikt lydbillede, hvor skæve taktarter og rytmiske figurer kombineret med ørehængende melodier og medrivende temaer, fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.

Efter en række EP- og singleudgivelser udgav Isbjörg deres debutalbum ‘Iridescent’ i 2019. Albummet fik store roser fra ind- og udland for sin storslåede, klavercentrerede lyd og drømmende og fængende sangskrivning. Online magasinet Rockzeit opsummerer det fornemt sådan:
”Tilsammen gør de lytteoplevelsen til en intens drømmerejse, hvor også de afgrænsede numre opleves som integrerede og sammenhængende. Det er meget holistisk og spirituelt, og med det hektiske klaverspil lyder de altså stadig ikke som… alle de andre.”

Efter udgivelsen af ‘Iridescent’ har Isbjörg spillet koncerter rundt i hele landet, bl.a. på Live Camp på SmukFest i 2019. De seneste år har gået med at skrive album 2, og efter afsked med tidligere forsanger Niklas Jespersen har Jonathan Kjærulff Jensen (Lara Luna) trådt ind som Isbjörgs nye forsanger og frontperson. Isbjörg står nu stærkere og mere fokuserede end nogensinde og udgav singlen ‘Ornament’ i Januar 2023. Singlen er den første fra det kommende album, som forventes at være ude sidst i 2023/start 2024. Flere singler følger i løbet af 2023.

 

Æterbrand:

Nyskabende og genreudforskende rock i et lyrisk univers, hvor naturens skønhed og menneskelig skrøbelighed er i centrum.

Æterbrand er et eksperimenterende orkester fra København, der appellerer til den aktive lytter med lige dele aggressivitet og sårbarhed.

Med det ene ben plantet solidt i det progressive rock- og metal, placeredes det andet i et vekslende væld af genrer – blandt andet indie-folk og post-rock, for at nævne nogle få.

Live bliver lytteren lukket ind i øvelokalets intimitet, hvor de fire venner formidler deres enorme spilleglæde og sammenspilslyst. En aften med Æterbrand garanterer en personlig, sjov og inkluderende oplevelse – ikke to koncerter er éns.

Praktiske oplysninger

15. september 2023 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.