Signe Svendsen m. band

Signe Svendsen med Palle Hjorth & Lars Skjærbæk

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange. Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige. ”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder, bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på at publikum vil komme hele registret igennem på sådan en aften.”

Signe Svendsen har turneret solo og med fuldt band i en del år, derfor er dette en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes meget stilsikre form. Hun er en stærk entertainer og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette trio-format. I januar 2020 udkom Signe Svendsens 4. album ”Det Forlyder”. En udgivelse, der manifestere hende som en særegen sangskriver på den danske scene. Uden at have leflet for noget eller noget har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik. På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

Seneste album “Det Forlyder” roses

Signes 4. album “Det Forlyder”, der kom på gaden i februar 2020, høster rosende ord. GAFFA giver fire stjerner og skriver: “Det hidtil bedste album fra Signe Svendsen (…) Facaden synes krakeleret, ægtheden blotlagt (se bare på portrættet på pladecoveret), og derfor sidder man nu som lytter – betaget, forført, overbevist.”

 

 

 

 

Praktiske oplysninger

1. oktober 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser