Shooter Gang x Baloosh

TO AF DE MEST PROMINENTE AARHUS V-ARTISTER SLÅR SIG SAMMEN OM LANDSDÆKKENDE TURNÉ!

8210 Aarhus V er igen blevet omdrejningspunktet for dansk hiphop. Landets mest innovative og spændende artister kommer igen fra det lille område i byens vestlige del; et område, der blev placeret på landets musikalske landkort af L.O.C., USO, Johnson og Marwan. Nu samler vi to af de mest fremtrædende og ambitiøse artister fra området og sender dem på en landsdækkende turné–den album aktuelle trio SHOOTER GANG og den genrebøjende sanger og rapper BALOOSH.

SHOOTER GANG er det næste store hiphop-fænomen og består af rapperne Belly, Tan og Dinero–alle tre fra Trillegården i Aarhus V. Siden debutsinglerne”Mask På”og ”Sinaloa Stil”har gruppen sat nye standarder for både musikvideoer og gadelyrik. Netop lyrikken og deres visuelle gengivelse af den verden og virkelighed de lever i, har fra begyndelsen sat gruppen i et kontroversielt lys,især i de lokale medier. Men som Tan siger: ”Da vi voksede op her i Trillegården var der rockerkrig, så vi har set en del gennem årene. Vi bruger al vores tid i studiet, så det holder os fra gaden. Men gaden er en del af vores opvækst, og vi er dermed også et talerør på vegne af gaden.”

Når den maskerede Aarhus V. trio udsender deres debutalbum i april 2022, vil den danske hiphop-scene ikke længere være den samme. Debutalbummet er intet mindre end en kæntring for hele etablissementet, og ikke siden Den Gale Pose, L.O.C. og Suspekt for 2 årtier tilbage forandrede den danske musikscene for altid, har genren kastet et så øredundrende og skelsættende album afsig.

Fænomenet BALOOSH fra Aarhus V. spås af mange medier, som genrens næste store soloartist. Ved mødet med den unge knægt med de palæstinensiske rødder, får man øjeblikkeligt en fornemmelse af noget enestående. En artist,der med stor sangstemme beretter sandfærdigt og ærligt om sit liv, og som med en melankolsk og vemodig tone skiller sig ud i genren. BALOOSH er suveræn, og det skal tages bogstaveligt, for hans selvbestemmelse og mission er ikke til at tage fejl af, som han selv siger: Drømmen er at nå så langt som muligt og holde fast i hvem han er, og hvor han kommer fra.

Tags:

Praktiske oplysninger

14. oktober 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.