Scarlet Pleasure

!OBS!

Grundet de forlængede COVID-19 restriktioner kan dette event ikke gennemføres. Alle vil få besked om refundering via Ticketmaster.

SCARLET PLEASURE TAGER PÅ STOR FORÅRSTOUR I 2o21 

Som kulmination på udgivelsen af ’Garden’ udvider Scarlet Pleasure deres planlagte forårstour med flere datoer, flere venues og ikke mindst et alvorligt lækkert bagkatalog – og Slagelse er selvfølgelig en del af touren. 

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ i sommeren 2020 ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter og startet fester på de største festivalscener landet over.

Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i starten af 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.

’Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies.’

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost.

Bonusinfo fra Slagelse om Scarlet Pleasure:

Sidste gang Scarlet Pleasure spillede i Slagelse var i april 20015 på Badeanstalten. Om koncerten skrev vores studentermedarbejder blandt andet: 

“Jeg må ærlig talt indrømme, at jeg op til koncerten ikke havde gjort mig meget i Scarlet Pleasures lydunivers, men i stedet havde været mere fokuseret på deres lidt prekære styling og moves, som virkelig har genopfrisket mine minder fra tiden med Backstreet Boys-samlekortene, lava-lampen på det limegrønne pigeværelse og plakaten med Aaron Carter, der hang over mit hovedgærde. Indtil i aftes ville jeg også have rystet på hovedet over de hunkøn, som skulle påstå, at Emil, Joachim og Alexander (og Magnus på keyboard og kor) skulle kunne være leverandører af en fræk fredag. Og indtil i aftes havde jeg heller aldrig stået, som en anden teenagepige med en veninde under armen, med rødblussede kinder og taget mig selv i (ja, det er sgu en pinelig indrømmelse det her, så I må ikke sladre) at tænke: Skulle man i bedste Beatles-fangirl-stil kaste trusser efter nogen, for så kunne de tre unge herrer da meget vel være kandidater til at modtage dem. Skrev jeg lige det?! Oh yes, I did!”

Tags:

Praktiske oplysninger

6. februar 2021 kl. 21.00
Én time før koncerten
Ndr. Stationsvej 3-5