Salsaaften med Los Cubraz

Los Cubraz – Cubansk Salsa på Badeanstalten d. 18. maj 2024

Præsenteret i samarbejde med Salsa Slagelse

Når Los Cubraz er på scenen, får publikum en cubansk, musikalsk oplevelse med masser af mulighed for at danse! Så spænd danseskoene, sæt kurs mod Badeanstalten og kom med til en aften i de cubanske rytmes tegn med høj energi og latinamerikansk stemning og hvor alle, i alle aldre, kan byde hinanden op til dans uanset om man kan danse salsa eller ej – det vigtigste er at more sig.

Orkestret har i 2023 fået 3 nye medlemmer, nemlig Ana Palma som ny forsanger, Alex Salas på guitar og Olivia Nuñez på percussion. Derudover har Juan Borges skiftet fra guitar til den cubanske tres. Det nye Los Cubraz debuterede med et brag af en koncert på Kaffesalonen under Copenhagen Jazz Festival 2023 og har i efteråret 2023 spillet på bl.a. Copenhagen World Music Festival, Kulturhuset Islands Brygge, Trommen i Hørsholm, Nødebo Kro, Kulturium Ishøj Musikteater og Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro.

Los Cubraz´s lyd kendes bl.a. fra de små orkestre, der spiller på restauranter og cafeér i Havana på Cuba. Stilen blev især kendt i resten af verden ved hjælp af Buena Vista Social Club’s populære CD og filmhit i 90’erne. Orkestrets repertoire er en blanding af kendte klassikere og egne numre.

Los Cubraz består af:

Ana Palma (sang)

Maria Carelse (tenorsax & kor)

Juan Borges (tres & kor)

Alexander Salas (guitar & kor)

Niels Prins (kontrabas)

Olivia Nuñez (percussion)

 

Tags:

Praktiske oplysninger

18. maj 2024 kl. 21.00
Én time før show
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser/dansepladser. Salsaaften med Los Cubraz I samarbejde med Salsa Slagese