Rotaryklubbens ForårsSHOW 2020

Glæd dig til en forrygende aften i Slagelse Musikhus med moderne og klassisk musik, fantastiske shows og underholdning med en masse dygtige, lokale kunstnere og udøvere! Når du køber din billet til Rotaryklubbernes Forårskoncert, er du også med til at støtte personer og projekter her i lokalområdet.
Alt overskuddet går ubeskåret til det frivillige arbejde i lokalområdet.

Årets kunstnere:
Cross Island Porch Band
Bandet har eksisteret i 5 år og har etableret sig som et af landets mest anerkendte bluegrass bands. Ud over at optræde herhjemme har bandet de forløbne år spillet på flere bluegrass-, roots- og country festivaler i Sverige og Norge. I 2017 var bandet som det første danske bluegrass band, inviteret til at spille på Europas største bluegrass-festival La Roche bluegrass festival, i Frankrig. Lars Hansen (Lowlife Brotherhood) vil denne aften være stand-in for bandets sædvanlige banjospiller Magnus Edring.
Bandets medlemmer er:
Brian Korsholm på mandolin og leadvocal, Lars Hansen 5-strenget banjo, Paolo Molinari kontrabas vocal, Finn Jacobsen akustisk flatpicking guitar, Tommy Sloth dobro, mundharpe og leadvocal

Cirkus Arena
Mine Damer og Herrer – må vi have lov til at præsentere Suzanne Berdino. Suzanne underholder igen i år. Cirkus familien er altid garanti for top klasse underholdning. Dyr og mennesker i et afvekslende show.

Ali og team – dansegruppe

Ali Haydar er en af Danmarks førende hiphop dansere og koreografier vi har. Han arbejder landet rundt som instruktør, koreograf, assistent på x-factor, danser i div musik videoer og er en del af duetten Equals Ent. Dansegulvet i Slagelse er så heldige at være den eneste by, udenfor storbyerne, som har Ali til at undervise hver uge. Holdet I skal se i aften er Dansegulvets øvede hiphop hold og består af lokale talenter, alt sammen koreograferet af Ali Haydar.

Kim Brandt på guitar
Som stor knægt i slutningen af 60’erne hørte jeg for første gang ”Apache” med Hank Marvin og The Shadows i radioen. Lyden og melodien har siddet fast i mit hoved lige siden, og jeg lovede mig selv dengang, at jeg på et eller andet tidspunkt ville lære at spille den. Årene gik, og jeg eksperimenterede med andre instrumenter og genrer, men der var noget helt særligt ved lyden af Hank Marvins røde Fender Stratocaster, som jeg bare ikke kunne slippe. Da jeg er venstrehåndet, var det ikke let at finde en guitar magen til Hank Marvins, men på et tidspunkt faldt jeg over en amerikansk hjemmeside: ”Southpaw Guitars” – en guitarforretning, udelukkende med venstrehånds-guitarer. Og der stod den så: Drømmeguitaren, som var identisk med Hank Marvins. Jeg fik guitaren sendt hjem til Danmark – og jeg tager den med til forårskoncerten i Slagelse Musikhus i håbet om, at den stadig kan frembringe minderne fra de glade 60’ere.

NOR – 4 lokale kunstnere der spiller Maritim Shantymusik
NOR består af 4 garvede musikere og venner fra det vestsjællandskes som synger og spiller shantymusik og ny og traditionel folkemusik. NOR’s medlemmer har spillet sammen i mange sammenhænge og musikalske genrer. Fra blues og rock over latin, zydeco, jazz og børnemusik har de medvirket på mange musikudgivelser. I den hedengangne shantygruppe Forebitters spillede og turnerede de Europa tyndt med shantymusikken, som stadig kendetegner NOR’s musik. Nu udviklet og tilsat egne kompositioner, instrumentale numre, historier, a ca pellaer og klassikere, ikke mindst inspireret af den irske musiktradition. NOR består af: Bob Schulze Guitar, ukulele, spoons og leadsang Ronny Heicker Bas, mandolin, dobro, vokal Torben Heegaard Fløjter, Perc, vokal Jens Albert Nielsen Mandola,mandolin, bouzuki, cittern og vokal.

Stand-Up komiker Philip Devantier
En selvironisk, spontan og sindssygt sjov stand-up komiker, som vinder enhver forsamling i det øjeblik, han træder ind på scenen. Phillip er altid rasendbit.ly/forårskoncert20e velforberedt, så ikke alene skræddersyr han gerne jokes til jer som publikum – han har også overskud til at improvisere efter stemningen i salen, så I sidder tilbage med åndenød og latterkramper. Phillip Devantier kan derudover bookes som stærkt underholdende konferencier og foredragsholder.

Antinia Barisic, sangerinden fra Kroatien
Antonia Barisic, er 28 år og en fantastisk sangerinde bosat i Skælskør. Antonia er fra Kroatien, og i hendes hjemby Zagreb har hun medvirket i mange opsætninger af forskellige Broadway musicals, ligesom hun har været efterspurgt til velgørenhedsarrangementer og optrådt på flere festivaler. Hendes fortryllende stemme og overbevisende optrædender har ved to lejligheder resulteret i nomineringer som bedste yngre performer ved det årlige kroatiske Drama Award Show.

Benedikte Gjerulff & Tage Sørensen 
Den lile duo synger et uddrag af Phantom of the Opera. Benedikte og Tage har sunget i mange musicals på scene og til koncerter, sammen og hver for sig. Benedikte har spillet på Nørrebro Teater og Østre Gasværk og Tage har været entertainer i mange år og er også årets Jesper.. medlem af Jesperklubben (Årets Jesper 1998) Begge er kendt fra Krabasken, Ruds Vedby borgspil, og gruppen The Broadways. Tage Sørensen er også kendt for at være med i gruppen Oldfasioned og Wanna Beegees.

Praktiske oplysninger

11. marts 2020 kl. 19.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser

Arrangør

Rotaryklubberne Slagelse