Rigmor

Evt. support TBA

 

RIGMOR DRAGER PÅ EFTERÅRSTOUR 2024

OPLEV DET MEDRIVENDE OG EKSPRESSIVE BAND RIGMOR PÅ BADEANSTALTEN, NÅR DE TAGER PÅ ANDEN DEL AF DERES ALBUMTOUR “VÆLTER VI MØRKET”!

Måske har du set Rigmor på forsiden af marts måneds GAFFA-blad? Måske så du med, da Cyklus fortolkede Rigmors hitsingle “Alt det du gør” i X-factor? Eller måske har du hørt deres optræden i DR Koncerthuset på P6?

Den aarhusianske kvartet har netop udgivet deres andet studiealbum, “Vælter vi mørket”, som har medført bandet flotte anmeldelser og omtaler og en GAFFA-forside.

Live har Rigmor også markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen med høj energi og høj frekvens af liveshows. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’s koncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårs touren “Glade blinde børn”.

Bandets live performance kendetegnes især ved deres dynamik, autenticitet og energiudladninger, hvilket skinner igennem på live EP’en “Live fra Roskilde Festival 2022”.

Også i udlandet har Rigmor gjort sig bemærket ved udgivelsen af deres live session på den amerikanske radiokanal KEXP. Live sessionen, som blev udgivet på KEXP’s YouTube-kanal, har over 100.000 afspilninger. Bandet har siden optrådt med stor succes i Sverige og Grønland og sendt deres dansksprogede musik til hele verden.

Efter en vellykket forårstour i marts måned med udsolgte show i Taastrup, Odense og København tager Rigmor til efteråret afsted med fokus på danske spillesteder og på at skabe en nærværende og bjergtagende liveoplevelse.

 

Rigmor – bio

Rigmor er et dansksproget indierockband, der består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke. Bandet udgav i marts 2024 deres næste album og tager i den forbindelse på releaseturné i både ind- og udland.

Sidste år udgav Rigmor debutalbummet “Glade blinde børn”, som fik store roser af anmelderne, blandt andet fem stjerner i Gaffa og en anbefaling i Weekendavisen, hvor anmelderen Klaus Lynggaard skrev, at Rigmor er et band, han “glæder sig til at opleve live”.

Og netop live har Rigmor markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’s koncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårstouren “Glade blinde børn”. Bandets live performance kendetegnes især ved deres dynamik, autenticitet og energiudladninger, som du bl.a. kan høre på live EP’en “Live fra Roskilde Festival 2022”. Stærkt efterfulgt af stærke og udsolgte shows i 2023 og 2024.

Også i udlandet har Rigmor gjort sig bemærket ved udgivelsen af deres live session på den amerikanske radiokanal KEXP. Live sessionen, som blev udgivet på KEXP’s YouTube-kanal, har over 100.000 afspilninger – og bandet har siden sendt deres dansksprogede musik til hele verden og medvirket i interviews i bl.a. Polen og Malaysia.

 

Citater:

“Bandet er mindst lige så stærkt live, som det er på plade” – Jyllands-Posten, albumanmeldelse af “Vælter vi mørket”

“Det er intelligent musik, hvor der er tænkt over hver detalje og krølle” – Gaffa, albumanmeldelse af “Vælter vi mørket”

“Rigmor har formået at skabe en dynamisk og sentimental lydoplevelse med deres seneste album” – Bands of Tomorrow, albumanmeldelse af “Vælter vi mørket”

 

Live anmeldelser fra 2024:

Fyens.dk, 5 stjerner (Odense, 16.03) : “Rigmor er bandet, du SKAL høre i 2024”, “En afslutning, der giver både glade, blinde børn og granvoksne mænd gåsehud”, “…Alligevel står jeg med følelsen af at have været med til at opdage et band, som har et gigantisk potentiale”

https://fyens.dk/fyn/unikt-dansk-rockband-spillede-taet-paa-den-perfekte-koncert-umuligt-ikke-at-forelske-og-overgive-sig

 

Gaffa, 5 stjerner (Odense, 16.03): “Fremragende levering af en livsnerve til den danske musikscene”, “Eventyrligheden vil ingen ende tage […] En perfekt storm i natten”, “Endnu et Aarhus-band er på vej til at tage nationen med storm”.

https://gaffa.dk/anmeldelser/2024/marts/koncert/rigmor-studenterhuset-160324/

 

Udgivelser:

Rebel (2020) / EP

Glade blinde børn (2022) / Album

Vælter vi mørket (2024) / Album

 

Live (nedslag):

GrimFest Aarhus (2023)

Sydhavns Festival (2023)

DR Koncerthuset (2022)

Roskilde Festival (2022)

SPOT Festival (2022)

Lille Vega (2022 & 2024)

Live Beatet, P6 Beat (2021)

Hotel Kong Arthur/Roskilde Festival (2021)

Tags:

Praktiske oplysninger

20. september 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 5

Særlig info

Ståpladser