Red Warszawa + De Frigjorte

Aftenens program:

20:00 Dørene åbner

20:30 De Frigjorte

21:30 Red Warszawa

 

Red Warszawa – Konzerta i ADHD

Det ny-klassiske ensemble Red Warszawa opfører dette efterår en 4-delt forestilling i 3 tonearter. A-MOL, D-MOL og H-MOl.

Tonernes bogstaver skulle efter sigende stå for “alle dem der hopper de har samme type herpez”. Titlen er blevet til gennem et samarbejde med foreningen for ordblinde. Det er den officielle historie.

Skal man se historisk på dette band, så er det, der i sidste ende samler disse 4 individer, det faktum at de alle er aflagte drenge-dansere fra Dream-boy-club i Bangkok.

En hed “A minor”, en hed “D minor” og en hed “H minor”. Den sidste hed Jens, for han var ikke minor på det givne tidspunkt.

Selv om de forlængst er blevet for gamle, kommer der stadig tyske turister og ser deres optræden for at mindes 70’erne.

Vi håber, at sidste års olfertofre har genfundet fodfæstet og husket at drikke en masse vand, så I er klar til endnu en omgang d. 17. november i år, hvor touren ”Konzerta i ADHD” lander på Badeanstalten.

 

Support: De Frigjorte

Ingen ringere end De Frigjorte spiller op til kædedans, og de GLÆDER sig:

“De Frigjorte tager på efterårs tour med legendariske RED WARSZAWA!!! Vi er vildt glade og beærede, over at vores yndlings pigekor, Red Warszawa har bedt os være deres main-support på deres efterårs tour!! Det bliver helt sindssygt!!”

Tags:

Praktiske oplysninger

17. november 2023 kl. 20.30
En halv time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.