Red Warszawa “Jordmodersimulator”

Nogle bands behøver ikke megen introduktion. Navnet i sig selv siger det hele. Eller også gør tourné-titlen… Vi har oplevet “Herpes i Provinsen”, “Mænd der bader kvinder” og “Peter Spedalsk og Manden med den gustne hat”. Og nu er der nyt skud på stammen. “Jordemodersimulator” fås til alle platforme. Styr en stang-stiv jordemoder gennem en arbejdsdag på Hvidovre sygehus’s fødestuer. Du bliver udstyret med epiduralblokade, lattergas og en gren-saks og så er det bare igang. Der er udvidelser som kan tilkøbes. Disse er opiater, ve-stimulerende-drop og kejsersnit. Det gælder om at skjule sin brandert og berolige de fødende kvinder med klamme kommentarer som f.eks. “du føder så smukt” og “tænk engang… man revner lige som et papir”. Spillet er vundet når barnet er født. Bedømmelse: 4 ud af 5 grensakse

Det bør nævnes at rw-gaming også dette år har udgivet spillet “Lade”. Dette spil handler om at beholde cd’en så lang tid i afspilleren som man kan holde ud. Er albummet lyttet helt igennem har man vundet. Også dette spil har ekstensions. Disse er tinitus og dårlig mave. Bedømmelse: 5 ud af 5 kønssygdomme.

 

SUPPORT :

Tease The Demon. Nyeste skud på stammen inden for den danske metal scene.

Musikken er inspireret af alt det vi tilsammen godt kan lide, som har givet en blanding af Thrash og Melodisk død.

bandet har eksisteret i over 5 år og har undervejs opbygget et solidt fundament, der i efteråret 2019 sendte dem i studiet på Mors, med Marco Angioni ved styret (bla. Impalers)

Her indspillede bandet pladen “A Series Of Unfortunate Events” som var en passende titel til bandets fremtid med pandemien hængende over hovedet..

Men Efteråret 2020 er der hvor Tease The Demon for alvor Debutere på den danske metal scene.

Så varm nakken op, og se frem til smadder fra øverste hylde.

COVID-19 INFORMATION

Koncerten flyttes til d. 19. november 2021 grundet gældende COVID-19 restriktioner. Billetkøbere får besked fra Ticketmaster. Ønskes billetten refunderet skal dette gøres før d. 7. november 2020.

Praktiske oplysninger

19. november 2021 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5