Queen Machine – Live

!OBS!

Kære gæst,
Der er sket ændringer til koncerten med Queen Machine på Musholm  Feriecenter.
Fra 1. september må vi stå op og drikke fadøl, danse og synge med til koncerter – også indendørs. Derfor ændrer vi vores 2 siddende koncerter med Queen Machine den 30. oktober 2021 på Musholm Feriecenter til én ståkoncert med showstart kl. 20.00.
Da du allerede har købt siddepladser har du derfor følgende valgmuligheder:

  • Hvis du vil have din/dine billetter ombyttet til ståpladser – så skal du kontakte Ticketmaster kundecenter på 3848 1630 senest den 15. august 2021.
  • Hvis du vil beholde din/dine siddepladser, så skal du ikke fortage dig noget.
  • Hvis du ikke ønsker at beholde din/din billetter kan du få dem refunderet senest 15. august 2021 – gebyrer refunderes ikke . Se nærmere info fra Ticketmaster.

Vi glæder os til at se dig på Musholm Feriecenter i Korsør.
Vh. Slagelse Musikhus

QUEEN MACHINE–LIVE

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncert oplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind OfMagic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine. Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt medet show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv–foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scenerover hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury

Sponsoreret af Skel:dk

Bonusinfo:

Få et godt tilbud på overnatning eller miniferie i forbindelse med koncerten. Kontakt Musholm Ferie-, Sport og Konference på tlf.  70 13 77 00 eller musholm@musholm.dk

Tags:

Praktiske oplysninger

30. oktober 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Musholm Ferie-, Sport og Konference, Musholmvej 100, 4220 Korsør

Særlig info

Unumr. pladser

Arrangør

Musholm og Slagelse Musikhus
Musholm Ferie-, Sport og Konference Musholmvej 100 4220 Korsør

Sponsors