Psyched Up Janis

De to grundlæggere af bandet Psyched Up Janis, Sune Rose Wagner og Jakob Krogh Jørgensen drager på 30-års jubilæums tour.

Psyched Up Janis slog sig fast som et af DK´s bedste livebands tilbage i 90´erne, hvor de spillede et hav af koncerter i Danmark, resten af EU og USA. De spillede på legendariske steder i U.S.A. som CBGB´s (New York), The Troubadour (L.A.) og Bottom of the Hill (San Francisco). De har været på flere Europa-tours og tour i Norden. Derudover er de det eneste band nogensinde, der har spillet på Roskilde Festival 6 år i træk, 1994-1999.

I 2009 lavede P.U.J en kort reunion-tour, da de hyldede deres gode ven, fotografen Søren Solkær, ved hans store Rockfoto udstilling ”Closer” i Øksnehallen, hvor bandet spillede sammen for første gang i 10 år. Da de opdagede, at der stadig var spilleglæde og gnist internt i bandet og masser af trofaste fans, satte de deres 2. reunion-tour op i 2014, hvor de hyldede debutalbummet ”Swell”, der havde 20-års jubilæum.

Siden udsendte bandet deres bagkatalog fra 90’erne på vinyl (4 ud 5 albums for første gang på vinyl) og første oplag blev revet væk på 4 dage – til bandets store overraskelse – de nuppede da også 1.- 5. pladsen ugen efter på den danske officielle vinyl hitliste! Bandet fik blod på tanden og udgav i 2022 fire albums med bl.a. demoer, hele debutalbummet ”Swell” indspillet på én dag, ikke udgivede sange, m.m.

I 2019 gav de koncert i Det Kongelige Teater, og de tog på mini-tour i 2022, bl.a.  sammen med med Dizzy Mizz Lizzy, hvor der blev sluttet af med et stort rockbrag i mægtige Royal Arena.

Med fansene i ryggen og masser af gejst for at spille live, har Sune og Jakob valgt at spille endnu en tour i deres favorit byer i DK. Med sig tager de Jesper ”Yebo” Reginal. Han har spillet med bandet siden 1996 og har medvirket på det anmelderroste studiealbum ”Beats Me”, det ligeledes anmelderroste Live-album ”The Quiet Album”.

Tags:

Praktiske oplysninger

4. maj 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.