Poul Krebs

POUL KREBS FEJRER 25 ALBUMS MED 25 KONCERTER

Han har spillet sin sidste store festival, men heldigvis er Poul Krebs alt andet end færdig på landevejen… I begyndelsen af 2023, slår Poul Krebs nemlig dørene op i landets smukkeste koncertsale og inviterer publikum indenfor til sin største indendørs tour i mange år!

Efter en lang sommer der har sat dybe spor af et triumftog for en sangskriver og et band i absolut topform, har Poul Krebs valgt at sige farvel til de store festivaler. Efter mere end 40 år, giver Poul Krebs nu pladsen i solen videre til en ny generation af kunstnere. Men heldigvis er han langt fra færdig med livet på landevejen…

Det begynder på ny i landets største og smukkeste musik- og teatersale, når Poul Krebs, i begyndelsen af 2023, drager på landsdækkende turné med nyt album – og hele bagkataloget – i bagagen.

”Jeg har udgivet 25 albums, så jeg fortalte min booker, at det selvfølgelig skulle fejres med 25 koncerter. Jeg glæder mig virkelig til, at komme rundt på den her måde igen – ud i de magiske sale, hvor der selvfølgelig er plads til de helt store armbevægelser, men hvor vi også kan se hinanden dybt i øjnene og træde ind i rum sammen, hvor musikken og pulsen får lov til at leve mellem os. Og jeg lover, vi kommer vidt omkring i de mange albums,” fortæller Poul Krebs om den kommende tour.

Ud fra mantraet, at ”vi skulle søge de steder hen, hvor vi aldrig havde været før”, gik Poul Krebs i studiet med producer og guitarist, Lars Skjærbæk, og skabte albummet, ’Sange Til Natten’. Albummet søgte mod mørket, i mere end en forstand, men også mod dagen i morgen og med sit band, og dygtige gæster som Peter Sommer og Søs Fenger i studiet, viste sangeren og sangskriveren, som har givet den danske sangskat klassikere på stribe, helt nye sider af sig selv.

Det bliver han ved med. For nok, har Poul Krebs spillet sin sidste store festival, men heldigvis, er han alt andet end færdig med at give koncerter for så’ nogen som os, der elsker hans musik! Og dem er vi mange af…

Tags:

Praktiske oplysninger

16. februar 2023 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numr. siddepladser