POPKORN NORDIC 2021

Oplev morgendagens stjerner på Badeanstalten

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye store stjerner på musikscenen. POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske
TALENTUDVIKLINGSPLATFORM.
LINE UP
Going for the One
Rocktrioen, Going For The One, blev dannet i sommeren 2020 af sanger og guitarist Laura Pold, sammen med bassist Lise Lotte Elmelund og trommeslager Pernille Tonnesen. Bandet har på kort tid fået megen opmærksomhed og positiv omtale fra bl.a. Bands of Tomorrow, Side 33, Dansk Musik Magasin og Danish Underground Music. Bandet serverer klassisk triorock og guitarlir, kombineret med en letsvævende vokal og blide fløjtesessioner.
www.facebook.com/goingforthe1
David Miilmann Group
David Miilmann Group består af fem unge jazzmusikere, der hver især har sit personlige udtryk. Sammen har de skabt et distinktivt lydbillede, hvor sangbar slideguitar udveksler idéer med en levende rytmegruppe. Musikken bevæger sig rundt i et univers der bærer elementer af jazz, blues, funk og brasiliansk musik. Det er helte som John Coltrane, Derek Trucks og Milton Nascimento musikken trækker ydmyg inspiration fra.
https://www.facebook.com/DavidMiilmannGroup
Before Fire
Before Fire er et rock n’ roll band med en old school lyd, som bliver brudt op af en moderne kant, der tilsammen kanaliserer lyden fra 70’er og 00’er rocken. Hvis du synes at rockmusikken i det 21. århundrede er blevet kedelig og ligegyldig, så forbered dig på at blive blæst bagover af Before Fires rå og hårdtslående energi!
http://www.instagram.com/beforefireband
Peter Amoras
Peter Amoras er en ung sangskriver og musiker. Han modtog prisen som Årets Talent på Frederiksberg, efter udgivelse af hans debutalbum ‘Dagens Lys’.
Musikken er stemningsfuld og dragende, og trækker tråde til navne som Søren Huss og Claus Hempler.
www.facebook.com/peteramoras
Neptun
Neptun er et dansksproget synth-rock band, som tager dig med på en sonisk rejse gennem et univers af forskellige følelser og stemninger, der blander den blå melankolske dybde med det rå og energiske.
https://www.instagram.com/rejsen.til.neptun/?hl=da
Juryen består af brancheperson Mikkel Wad Larsen + kunstnerisk leder på det pågældende spillested samt en musikrepræsentant udpeget af spillestedet.
ALLE PUBLIKUMMER HAR OGSÅ STEMMERET PÅ AFTENEN, OM HVEM DER GÅR VIDERE. STEMMESEDLER UDLEVERES EFTER ALLE ACTS HAR SPILLET.
Undervejs modtager alle deltagende bands coaching fra den danske og svenske musikbranche. Præmierne er lønnede festivaljobs i Danmark og Sverige og et skræddersyet coachingforløb.
INDLEDENDE RUNDER
31.8.21 Gimle, Roskilde
03.9.21 Slagelse Musikhus/Badeanstalten
23.9.21 Stars, Vordingborg
30.9.21 Richter, Gladsaxe
Kvartfinale
31.10.21. Loppen, Kbh
05.11.21 Tapperiet, Køge
Semifinale
25.11.21 Kulturværftet, Helsingør
Finale
22.01.22 The Tivoli, Helsingborg (SE)

 

Praktiske oplysninger

3. september 2021 kl. 19.30
Dørene åbner kl. 19:00
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser pga. COVID-19. Billetter sælges kun i forsalg.