POPKORN NORDIC 2020

Oplev morgendagens stjerner på Badeanstalten

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye store stjerner på musikscenen. POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske TALENTUDVIKLIINGSPLATFORM. Undervejs modtager alle deltagende bands coaching fra den danske og svenske musikbranche. Præmierne er lønnede festivaljobs i Danmark og Sverige og et skræddersyet coachingforløb. En af de indledende runder i konkurrence afholdes på Badeanstalten i Slagelse – og det er ikke så mærkeligt, at det lige netop sker hos os, for i Slagelse bobler den nye musik – både på scenerne og ude i krogene. Juryen består af brancheperson Mikkel Wad Larsen + kunstnerisk leder på det pågældende spillested samt en musikrepræsentant udpeget af spillestedet. Alle publikummer har også stemmeret på aftenen og altså indflydelse på, hvem der går videre.

POPCORN NORDIC er præsenteret af: Kulturmetropolen (DK), The Tivoli (SE) og Studiefrämjandet (SE), Kulturværftet (DK), Gimle (DK), Tapperiet (DK), Kulturium (DK), Loppen (DK), STARS (DK) og Slagelse Musikhus (DK).

På Badeanstalten præsenterer POPKORN NORDIC:

Komorebi Garden (Artpop)

Komorebi Garden er en sanger-producer duo, som består af Ronja Andersson og Eigil Hein Jespersen. De to unge mennesker har mødt hinanden gennem musikken, og med Ronjas vokaler og Eigils produktioner har de to fundet sammen i et nytænkende og unikt tekst- og lydunivers, som trækker tråde til pop, soul, R&B og artpop.

Artisterne (Poprock)

Bandet spiller i genren poprock med lyttervenlige og ørehængende danske tekster. Der fortælles om alt fra kærlighed til selvindsigt og bare det at være lidt “dum” ind i mellem.

The Bear and the Beat (Indierock)

The Bear and The Beat er rockmusik. Syntesen af rock som den opnås ved utraditionel og minimalistisk instrumentering med Fender VI, Moog-fodorgelbas og håndspillet elektrotrommepad. Dogmet er ingen programmering og fuld kraft fremad.
Stilen beskrives bedst som støjende, melodisk, minimalistisk, analog indierock.

SINCE (Elektro-Pop)

SINCE er en nyudklækket elektropop-duo, hvor velkendte poptoner møder kaos og skæve lyde. Lad dig rive med i et energisk univers, hvor det uperfekte hyldes og girlpower slippes løs.

Hawkings Black Circus (Rock)

Bandet er garvede rockmusikere med rødder på Færøerne og I Danmark.

Praktiske oplysninger

9. oktober 2020 kl. 19.30
Dørene åbner kl. 19:00
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser pga. COVID-19. Billetter sælges kun i forsalg.