Pink Floyd Project “THE WALL” (NY DATO)

2019 markerede 40-året for Pink Floyds superalbum, THE WALL. Albummet er aldrig blevet opført på danske spillesteder som tour eller koncertrække. Det laver Pink Floyd Project om på med deres nye fortolkning og opsætning. Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.
THE WALL er en absolut rockklassiker, et konceptalbum og et dobbeltalbum. Et album med teatralske og dramatiske virkemidler. Et album der har solgt 20 millioner kopier og betydet meget for mange. Scandinavian Pink Floyd Project vil også spille udvalgte hits fra resten af Pink Floyds bagkatalog.

_________________________________________________________________________

Spisning før koncerten?
Slagelse Teater rummer en hyggelig café, forpagtet af Kok-Amok. Caféen har åbent til alle arrangementer på Slagelse Teater en time før showtime. Til de fleste koncerter m.v. kan du nyde restaurantens lækre retter mod forudbestilling senest to dage før arrangementet. Bestil hos KOK AMOK tirsdag og torsdag mellem kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk. Se udvalg af menuer og andre gode tilbud på Teaterbarens Facebookside her. 

COVID-19 Information: 

Vi arbejder lige nu på at finde en løsning på denne koncert, så vi kan overholde alle sundhedsmyndighedernes corona-restriktioner herunder afstandskrav og mellemrum mellem sæder. Så snart vi er nået i mål med dette, vil alle billetkøbere få besked via Ticketmaster. Tak for jeres tålmodighed.

 

Praktiske oplysninger

22. oktober 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Herrestræde 11

Særlig info

Numm. siddepladser