Pink Floyd Project “THE WALL” (NY DATO)

2019 markerede 40-året for Pink Floyds superalbum, THE WALL. Albummet er aldrig blevet opført på danske spillesteder som tour eller koncertrække. Det laver Pink Floyd Project om på med deres nye fortolkning og opsætning. Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.
THE WALL er en absolut rockklassiker, et konceptalbum og et dobbeltalbum. Et album med teatralske og dramatiske virkemidler. Et album der har solgt 20 millioner kopier og betydet meget for mange.

COVID-19 information:

Vi er så heldige, at vi har solgt mange billetter til denne koncert. Men desværre for mange i forhold til gældende restriktioner fra Sundhedsmyndighederne. Det betyder, at koncerten stadigvæk afholdes d. 22. oktober, men deles i 2 koncerter. Billetkøbere vil få besked på mail om, hvorvidt de skal komme til showet kl. 18:00 eller kl. 21:00. Salen åbnes én time før showstart. Alle pladsreservationer er ophævet, og når du ankommer, vil du få anvist en plads i salen af vores søde ‘sittere’. Vi henstiller til, at publikum møder op i god tid. Læs om vores øvrige Corona-tiltag her. 

_________________________________________________________________________

Spisning før koncerten?
Slagelse Teater rummer en hyggelig café, forpagtet af Kok-Amok. Caféen har åbent til alle arrangementer på Slagelse Teater en time før showtime. Til de fleste koncerter m.v. kan du nyde restaurantens lækre retter mod forudbestilling senest to dage før arrangementet. Bestil hos KOK AMOK tirsdag og torsdag mellem kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk. Se udvalg af menuer og andre gode tilbud på Teaterbarens Facebookside her. 

 

Praktiske oplysninger

22. oktober 2020 kl. 18.00
Én time før koncerten
Herrestræde 11

Særlig info

Koncerten afholdes - men pga. COVID-19 restriktioner deles den i to. Der er showstart kl. 18:00 og kl. 21:00. Alle billetkøbere modtager mail fra Ticketmaster om hvilken koncert, de skal deltage i. Der er forsat billetter til salg til showet kl. 21:00.