Pauline + support: Fenja

Pauline

Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv.

Pauline udgav i april sin debutsingle ”Ny Og Næ”, der strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige. En sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne twist af indiepop. I september fulgte Pauline op med singlen ”Noget For Nogen”, der ikke har været til at undgå at høre på både P3 og P4.

Siden det hele startede tidligere i år, er opmærksomheden omkring det 25-årige danske talent vokset og vokset, og i kølvandet fik hun sin livedebut denne sommer på en række af landets festivaler til stor begejstring hos publikum. “Det er med æresfrygt, at jeg for første skal ud os stå på de store scener med min musik, som jeg ellers har siddet og arbejdet med i min lille lejlighed. Glæder mig til at dele mine tekster og en masse energi med nogen. Håber inderligt, der er nogen, der føler sig set, forstået eller måske endda inspireret. Det er det ultimative mål” – Pauline.

Der er mere musik på vej fra Pauline, der for tiden er i studiet for at indspille. I år tager hun endnu et skridt på sine spændende musikalske rejse, når hun kan opleves live i Slagelse.

 

Support: Fenja

Fenja udgav i 2021 sit poetiske debutalbum “Flugtdyr” til stor anmelderros. Sangerinden har et særegent og særdeles originalt sprog i sine tekster og sit musikalske univers… Blandt andet blev der om debutalbummet udtalt, at det var en “kraftpræstation af dansksproget lyrik” og at Fenja “får det danske sprog til at lyde smukkere end det har gjort længe”.

Fenja modtog desuden “Årets upcoming”-pris for albummet af brancheorganisationen ”Autor”. Hun har nemlig imponeret lyttere og radiofolk med sin inderlige måde at fremføre sine tekster, der rummer både en stor skrøbelighed og en stor styrke. Hun har for nylig varmet op for den store internationale, norske stjerne, Aurora.

Pt. er Fenja i gang med sit andet album, som hun arbejder på i Norge.

Tags:

Praktiske oplysninger

5. november 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.