PATINA + August Høyen

Sydfynske PATINA gjorde deres indtog på den danske musikscene i 2020 med singlerne ’Flammer Rammer’, som blev årets mest spillede på P3, og den mere rockede og alvorstunge ’Sådan Må Det Være (Uhhhh)’. I februar 2021 udkom så den første fuldlængde udgivelse ’Drømmefanger’ om hvilken bandet udtaler:”Alle sange er blevet skabt i en slags grænsesøgen eller en form for kompromisløshed. Vi er så trætte af den her kasse deling, der foregår alle steder. Både som mennesker og som band. Det vil vi gerne udfordre. Det er også derfor, titlen er ’Drømmefanger’. Fordi det handler om at drømme stort og turde at gøre det uden at frygte, at man ikke passer ind et eller andet sted. Det beskriver vores egen eksistentielle søgen”, siger Søren.
Pladen er trods coronapandemien blevet forsvaret heftigt på de danske landeveje i løbet af 2021. Her har PATINA–med over 50 koncerter alene siden genåbningen–manifesteret deres position som ét af de bedste og mest aktive live acts landet har at byde på lige nu. Netop live koncerterne udgør da også en speciel del af bandets DNA. For når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band, og når man snakker med dem, så skiftes de, som det mest naturlige i verden, til at fortælle om bandets fællesoplevelser. Og som Mads siger: ”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”
Derfor er det også med den største naturlighed, at PATINA nu annoncerer deres til dato største indendørs turné, når de til foråret 2022 spiller 20 koncerter rundt i hele landet.

SUPPORT: August Høyen

August Høyen er en ny, ung dansk upcoming singer-songwriter, som er født og opvokset i det københavnske Nordvest-kvarter. August finder stor inspiration til sin musik fra den traditionelle folk- og countrymusik såvel som soulmusikken. Med sin akustiske guitar bevæger August sig i og omkring tekster om at have angst tæt på livet, turde at være skrøbelig, de svære relationsdannelser og ikke mindst at være følsom i et nutidens univers. August skriver selv alle tekster samt musikken. De første to udgivelser består af sangene ’Blind’ og ’Forsvinder’ som kan streames på alle digitale musiktjenester. August er kun bevæbnet med sin stemme og guitar, når han skriver sange. Live akkompagneres han af én eller flere musikere som sikrer en yderst stemningsfuld og melodisk koncert med dybe følelser, dog udført med et glimt i øjet og masser af charme.

Tags:

Praktiske oplysninger

22. april 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.