Partiet (S)

Det suveræne live-band, Partiet, er foruden at være Sveriges største reggaeorkester, også en fremadstormende succes i hele Nordeuropa! Opskriften på Partiets succes er på samme tid enkel som genial; energiske og uforudsigelige liveshows leveret med overlegen musikalitet!
Partiet har for længst besejret både publikum og anmelderne i Sverige. I 7 år har bandet ikke fået under 5/5 stjerner i en koncertanmeldelse, og de indtager årligt hovedscenen på nogle af broderlandets største festivaler. Forsanger og partileder, Fredrik Boltes, kan instinktivt fange publikums udelte interesse, og folk ved ikke, hvad der rammer dem, før de rives med i en uforglemmelig reggaefest, hvor alt kan ske! Med et hold af nogle af Sveriges dygtigste, unge professionelle musikere, har Partiet turneret i hele Europa – også i Danmark, hvor der er spillet 30-35 koncerter. Men stadig har alt for få oplevet orkestret, der af mange betragtes som ét af Nordens bedste livebands! Nu får danske koncertgængere chancen igen!

Hvad siger de andre om Partiet:
I 2016 fik Berlingske øjnene op for Partiets turnéaktivitet i Danmark. Læs artiklen her.
Partiet har spillet hundredevis af shows i mere end 10 lande og er et anerkendt liveband i hele Norden!
Viborg Folkebladet: “Sveriges hotteste og mest omtalte reggaeband, der har spillet overalt i broderlandet og omtales som et af landets dygtigste og mest seværdige livebands.” 

 

Praktiske oplysninger

30. april 2021 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser // Stjernekoncert